Πώς να διαχειριστείτε τις αποτυχημένες προσπάθειες σύλληψης

Είναι μια οριακή κατάσταση, η οποία απαιτεί ψύχραιμη αντιμετώπιση, αν θέλετε στο τέλος να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δείτε τι πρέπει να κάνετε…

  • Σε καμία περίπτωση μην μπείτε στη λογική να κατηγορείτε ο ένας τον άλλον, μόνο και μόνο για να νιώσετε ότι βγάζετε από πάνω σας την ευθύνη της αποτυχίας ή απλά να ξεσπάσετε τη συσσωρευμένη απογοήτευση που νιώθετε. Το ζητούμενο δεν είναι η αυθαίρετη απόδοση ευθυνών, αλλά πώς θα φτάσετε επιτυχώς στον κοινό σας στόχο!

  • Είναι μια δύσκολη συγκυρία που απαιτεί να είσαστε μια γροθιά με το σύντροφό σας και ο ένας να δίνει κουράγιο στον άλλον, αφού η σωστή διαχείριση της ψυχολογίας του ζευγαριού θα παίξει ρόλο σε τυχόν θετική έκβαση μελλοντικής προσπάθειας. Και βέβαια να μη χάνετε την πίστη σας ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.
  • Αν τυχόν το έχετε για κάποιο λόγο παραλείψει, μιλήστε άμεσα με ειδικό για να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να εξαλειφθεί η πιθανότητα οι αποτυχημένες προσπάθειες να έχουν να κάνουν με παθολογικά αίτια.
  • Αναλογιστείτε μήπως διανύετε παρατεταμένη περίοδο άγχους, είτε για το συγκεκριμένο θέμα, είτε για άλλα. Αν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, είναι ανώφελο να συνεχίζετε τις προσπάθειες να συλλάβετε.
  • Καταπιαστείτε με δραστηριότητες που σας αποσυμπιέζουν και σας ψυχαγωγούν ή, ακόμα καλύτερα, αρχίστε τη γυμναστική.

Πηγή:  mother.gr & http://babyradio.gr/goneis/pos-na-diachiristite-tis-apotichimenes-prospathies-sillipsis/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ