TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ομελέτα φούρνου της Έφης

Αυγ 10, 2022
in Μαγειρική
Ομελέτα φούρνου της Έφης
Share on FacebookShare on Twitter

Ομελέτα φούρνου της Έφης

ομελέτα φούρνου

ΥΛΙΚΑ:
1 μεγάλο κολοκύθι
1 ντομάτα
6-7 αβγά
5 φέτες μπέικον
5 φέτες γκούντα
1 πράσινη πιπεριά γλυκιά
1 κόκκινη πιπεριά γλυκιά
3 λουκάνικα βραστά
2 πατάτες
4 φέτες του τοστ
λίγο γάλα
μαϊντανό και ντοματινια για τη διακόσμηση του πιάτου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χρειαζόμαστε μία φόρμα για κέικ, καλύτερα μακρόστενη.  Κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και το κολοκυθάκι και τα αλατίζουμε .  Στρώνουμε προσεκτικά την λαδόκολλα στη φόρμα μας , καλύπτοντας και τα τοιχώματα.  Κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και το κολοκύθι και τα αλατίζουμε.  Τα τοποθετούμε συμμετρικά στη βάση της φόρας με ελάχιστο ελαιόλαδο και τα βάζουμε να ψηθούν στο φούρνο. Χτυπάμε και αλατίζουμε τα αυγά μας, προσθέτοντας λίγο γάλα για να φουσκώσου.  Όταν έχουν σχεδόν ψηθεί τα υλικά που βρίσκονται στο φούρνο, βγάζομε τη φόρμα και στρώνουμε επάνω, πρώτα το μπέικον για βγάλει λίπος και να νοστιμίσει τις πατάτες και το κολοκυθάκι και μετά πιπεριές, ντομάτα για να δώσει υγρασία, λουκάνικα, το τυρί και τέλος το ψωμί του τόστ που θα αποτελέσει την βάση της ομελέτας όταν  αναποδογυρίσουμε την φόρμα και θα κάνει μια πολύ νόστιμη τραγανή κρούστα.  Ρίχνουμε τα χτυπημένα αβγά με το γαλα, φροντίζοντας να πανε και στο ψωμί ,αλλά και μέσα στην ομελέτα. Ψήνουμε στον ήδη ζεστο φουρνο, στους 180C στον αερα.  Οταν ψηθουν τα αβγα και γίνει τραγανο το ψωμι, σβήνουμε το φουρνο. Αφήνουμε την ομελέτα να κρυώσει λιγο και αναποδογυρίζουμε προσεκτικά, αφαιρώντας τη λαδόκολλα.  Διακοσμούμε με μαιντανο και ντοματινια.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare

Related Posts

Κοτόπουλο τούρτα
Μαγειρική

Κοτόπουλο τούρτα

Οκτ 11, 2022
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Οκτ 11, 2022
Ανάποδη μηλόπιτα
Μαγειρική

Ανάποδη μηλόπιτα

Οκτ 10, 2022
Σουβλάκι με κρέας καγκουρό
Μαγειρική

Σουβλάκι με κρέας καγκουρό

Οκτ 10, 2022
Μπουρέκια παστουρμά
Μαγειρική

Μπουρέκια παστουρμά

Οκτ 9, 2022
Γλυκό κουταλιού φράπα
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού φράπα

Οκτ 8, 2022
Next Post
Φασόλια πιάζ

Φασόλια πιάζ

Κράμπα στην θάλασσα: Τι κάνουμε αν μας συμβεί όταν κολυμπάμε

Κράμπα στην θάλασσα: Τι κάνουμε αν μας συμβεί όταν κολυμπάμε

Δράσεις και συνεργασίες του διαπολιτισμικού μεσολαβητή στο κέντρο κοινότητας του Δ. Τρικκαίων

Δράσεις και συνεργασίες του διαπολιτισμικού μεσολαβητή στο κέντρο κοινότητας του Δ. Τρικκαίων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd