TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Φασόλια πιάζ

Αυγ 10, 2022
in Μαγειρική
Φασόλια πιάζ
Share on FacebookShare on Twitter

Φασόλια πιάζ

Φασόλια πιάζ

Υλικά:

300 γρ. μαυρομάτικα φασόλια

2 φύλλα δάφνης

1 καρότο τριμμένο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3 φρέσκα κρεμμυδάκια

1/2 πιπεριά ψιλοκομμένη σοταρισμένη με λίγο λαδάκι

λίγο ψιλοκομμένο

μαϊντανό

ελαιόλαδο μπαλσάμικο ή λεμόνι

αλάτι

πιπέρι ρίγανη

Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε πλένουμε και βράζουμε για 5 λεπτά τα φασόλια μας και πετάμε το πρώτο νερό. Ξαναγεμίζουμε την κατσαρόλα μας καθαρό νεράκι και τα βράζουμε χωρίς να βάλουμε αλάτι. αυτό το βάζουμε προς το τέλος του βρασίματος. Τα μαυρομάτικα δεν θέλουν μούλιασμα γιατί βράζουν εύκολα και αν τα μουλιάσετε θα σας ανοίξουν και δεν θα έχετε όμορφη εικόνα στην σαλατούλα σας. Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε και τα βάζετε σε μια σαλατιέρα, εκεί μέσα ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύετε την σαλάτα σας. από πάνω μπορείτε να βάλετε λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και καλή σας όρεξη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα φασόλια πιάζ μπορούν να γίνουν με όλα τα φασόλια απλώς τα μεγαλύτερα θέλουν από το βράδυ μούλιασμα.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη, η αλλιώς Γιαγιά Μαίρη εν δράση (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/  και στην σελίδαhttps://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare

Related Posts

Εξοχικό x3
Μαγειρική

Εξοχικό x3

Οκτ 6, 2022
Γλυκό του κουταλιού κυδώνι (κόκκινο)
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κυδώνι (κόκκινο)

Οκτ 6, 2022
Τυροκουλούρες
Μαγειρική

Τυροκουλούρες

Οκτ 5, 2022
Γλυκό του κουταλιού κυδώνι
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κυδώνι

Οκτ 5, 2022
Φρατζόλα με γέμιση
Μαγειρική

Φρατζόλα με γέμιση

Οκτ 4, 2022
Σνίτσελ δεματάκια
Μαγειρική

Σνίτσελ δεματάκια

Οκτ 3, 2022
Next Post
Κράμπα στην θάλασσα: Τι κάνουμε αν μας συμβεί όταν κολυμπάμε

Κράμπα στην θάλασσα: Τι κάνουμε αν μας συμβεί όταν κολυμπάμε

Δράσεις και συνεργασίες του διαπολιτισμικού μεσολαβητή στο κέντρο κοινότητας του Δ. Τρικκαίων

Δράσεις και συνεργασίες του διαπολιτισμικού μεσολαβητή στο κέντρο κοινότητας του Δ. Τρικκαίων

Με παρουσίαση βιβλίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων για τον Απόστολο Καλδάρα

Με παρουσίαση βιβλίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων για τον Απόστολο Καλδάρα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd