Δύο μόλις 24ωρα μετά τη δολοφονία του συντηρητικού ακτιβιστή, Τσάρλι Κερκ, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στην εκπομπή Fox & Friends, δήλωσε: «Νομίζω με μεγάλη σιγουριά ότι τον έχουμε υπό κράτηση» (σ:σ. τον δολοφόνο του).
Όπως πρόσθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κάποιος πολύ κοντά στον δράστη – αποκάλυψε την ταυτότητά του και έτσι οι Αρχές τον εντόπισαν. Ο Ντόναλντ Τραμπ, πάντως, δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του ανθρώπου που «έκαψε» τον δολοφόνο του Τσάρλι Κερκ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, ακόμη, ανέφερε ότι ενημερώθηκε για την κράτηση του υπόπτου για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ πέντε λεπτά πριν αρχίσει τη συνέντευξη. Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε και στη συμβολή των τοπικών αρχών στον εντοπισμό του δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ. «Έκαναν εξαιρετική δουλειά, όλοι συνεργάστηκαν και αυτό δούλεψε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μάλιστα ελπίζει να καταδικαστεί σε θανατική ποινή ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ. «Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος και δεν του άξιζε αυτό που του συνέβη», δήλωσε στην εκπομπή «Fox & Friends» ο Ντόναλντ Τραμπ.







![Πώς ξεκίνησαν οι νέες επιθέσεις ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν στην Μέση Ανατολή [βίντεο]](https://trikalaview.gr/wp-content/uploads/2026/06/Web-capture_3-6-2026_101914_www.in_.gr_-350x250.jpeg)


























