Εδώ και δεκαετίες η νέα σχολική χρονιά ξεκινά από το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος

Δεκαετίες τώρα χιλιάδες μαθητές ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά από το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος. Και φέτος, όπως πάντα οι μαθητές από την προσχολική ηλικία μέχρι και το Λύκειο, θα βρουν επώνυμες τσάντες Lycsac και Eastpack κ.α. σε μία μεγάλη γκάμα τιμών με εγγύηση διετίας, και δεκάδες άλλα επώνυμα, ποιοτικά, μοντέρνα και πρωτότυπα σχολικά είδη, τετράδια, βοηθήματα όλων των εκδόσεων καθώς και ξενόγλωσσα βιβλία φροντιστηρίων.
Για την ιστορία…

Το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος δεν είναι καινούριο. Η ιστορία του ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του `20 στην γειτονική Καρδίτσα από τον  Ιωάννη  Τσιοπελάκο και στα μέσα της δεκαετίας του ’30 ανοίγει το δεύτερο κατάστημα στα Τρίκαλα. Στις αρχές της δεκαετίας  του `60 το βιβλιοπωλείο αναλαμβάνει ο γιος του Δημήτρης, αργότερα στα μέσα της δεκαετίας του ’80 αναλαμβάνει η σύζυγός του Μάγδα  και το 1997 όταν έρχεται η τρίτη γενιά  παραλαμβάνει την σκυτάλη, ο Κωστής Τσιοπελάκος.

Όλες αυτές τις δεκαετίες μπορεί να άλλαξαν  τα πρόσωπα που διοικούσαν τα καταστήματα, να άλλαξαν οι διευθύνσεις τους και το μέγεθός τους, όμως το όραμα που υπήρχε για έναν χώρο – σημείο αναφοράς στην πόλη μας όπου άνθρωποι που αγαπούν το βιβλίο και τον πολιτισμό μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, παραμένει  αναλλοίωτο και είναι αυτό που καθοδηγεί το «βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος» σε κάθε βήμα.

Φωτογραφικό ρεπορτάζ

Βρεθήκαμε στο βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος στην Ασκληπιού 15, στα Τρίκαλα (τηλ. 2431026967) κι ετοιμάσαμε για εσάς ένα πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ, για ότι θα χρειαστεί ο μαθητής για την νέα σχολική χρονιά! Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ