Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το «Κόκκινο Ποτάμι» στα Τρίκαλα

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη σειρά ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ η οποία είναι παραγωγή του ΟΡΕΝ TV και σκηνοθέτης της είναι ο κ. Μανούσος Μανουσάκης τα οποία θα διαρκέσουν μία εβδομάδα τουλάχιστον.

Δεν ήταν λίγοι οι Τρικαλινοί οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παραγωγής και πέρασαν από κάστινγκ για να συμμετάσχουν ως βοηθητικοί συμπρωταγωνιστές προκειμένου να εμφανιστούν σε σκηνές μιας από τις μεγαλύτερες παραγωγές των τελευταίων ετών για την ελληνική τηλεόραση, όπως διατείνονται οι συντελεστές.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, και μέχρι το τέλος του 2019 το καστ θα ταξιδέψει εκτός από τα Τρίκαλα σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, στη Γαλλία και τη Ρωσία. Η ιστορία ξεκινά στην κωμόπολη Ακ Νταγ Ματέν του νομού Αγκύρας τον Μάιο του 1895, όταν η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει το 6χρονο αγοράκι της, τον Μίλτο, µε την 4χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη Νικολαΐδη. Ένας αρραβώνας σκοπιμότητας, καθώς σύμφωνα µε τον μουσουλμανικό νόμο αν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν θεωρούνταν πλέον ατιμασμένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα μουσουλμάνου. Οι δύο νέοι θα συναντηθούν ξανά 10 χρόνια μετά, και οι ζωές τους θα δεθούν για πάντα μέσα από αναπάντεχα σκληρές στιγμές.

Όλη αυτή η ιστορική συντέλεια μεταφέρεται με ορμή στο πεδίο της ανθρώπινης εσωτερικότητας μέσα από έναν σφοδρό έρωτα, γίνεται ζωή, καθημερινότητα, όνειρο, ελπίδα – ένας νέος κόσμος που θα γεννηθεί με επώδυνο τρόπο. Κοσμοϊστορικά γεγονότα που ξεπερνούν τα ανθρώπινα μεγέθη, έρχονται αντιμέτωπα με ζωές φαινομενικά ασήμαντες στη σκιά της ιστορικής συγκυρίας, που ωστόσο έχουν τη θεμελιώδη δύναμη να δώσουν υπόσταση στα μεγάλα και σημαντικά. Θα καταφέρει ο έρωτας να κερδίσει;

Παίζουν: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Τάκης Βαμβακίδης, Τατιάνα Παπαμόσχου, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάνια Τρύπη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σωτήρης Χατζάκης, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Αργύρης Πανταζάρας, Θοδωρής Φρατζέσκος, Γιώργος Ταμπουράκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Δήμητρα Βήττα, Παυλίνα Ζάχρα, Κώστας Ξυκομηνός, Νικόλας Παπαγιάννης, Σωτήρης Τσακομίδης κ.ά.

Το  τραγούδι των τίτλων είναι σε σύνθεση Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη κι ερμηνεύει η Ελεονώρας Ζουγανέλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ