Εύκολα, γρήγορα και πολύ νόστιμα…
Υλικά :
300 γρ. τριμμένο γκούντα
4 κουταλιές σούπας παρμεζάνα
2 αυγά
4-5 κουταλιές σούπας αλεύρι κατά προτίμηση φαρίνα βοηθάει να φουσκώσουν
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί. Βάζουμε στο ψυγείο 30` λεπτά. Κάνουμε μπαλίτσες και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι και βαθύ σκεύος και να μην ακουμπάνε μεταξύ τους με αραβοσιτέλαιο.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.