TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Τουρσί μελιτζανάκι

Ιούλ 27, 2022
in Μαγειρική
Τουρσί μελιτζανάκι
Share on FacebookShare on Twitter
ΤΟΥΡΣΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΚΙ…

Υλικα
20 Μελιτζανάκια μικρά
Σέλινο σε κλαράκια για το δέσιμο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΈΜΙΣΗ
Λάχανο
Σέλινο
Σκόρδα
Καρότα
Όλα στον τρίφτη
Αλάτι
Μισό ποτήρι ξίδι
Μισό ποτήρι λάδι
Εκτέλεση
Πλυντε, κόψτε τα κοτσανάκια και χαράξτε σε βάθος μια φορά.   Βράστε τις μελιτζάνες για 2 με 3 λεπτά από την ώρα του κοχλασμού, όχι παραπάνω και 1 λεπτό το σέλινο.
Σε ένα μπολ ψιλοκόψτε λάχανο, σέλινο, καρότα, σκόρδα, ανακατεύετε όλα μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
Στραγγίξτε τις μελιτζάνες καλά.
Αλατίστε τις μελιτζάνες.
Γεμίστε με τα λαχανικά και δέστε με ένα κλαράκι σέλινο που έχετε βράσει πριν για 1 λεπτό.
Βάλτε τις μελιτζάνες σε ένα μπολ με το ξίδι για ένα ολόκληρο βράδυ.  Την άλλη μέρα βγάλτε από το ξίδι και βάλτε σε ένα άλλο μπολ και ρίχνετε το λάδι.
Το τουρσί είναι έτοιμο.
Φυλάξτε στο ψυγείο.
Σημ.:Το λάδι που θα βάλετε να είναι αραβοσιτελαιο ή άλλο ελαφρύ λάδι εκτός από ελαιόλαδο γιατί το ελαιόλαδο παγώνει στο ψυγείο εκτός  και αν περιμένετε να ξεπαγώσει πριν σερβίρετε.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.
ShareTweetShare

Related Posts

Μπάμιες με ανθότυρο κι άνηθο στο φούρνο (διαίτης)
Μαγειρική

Μπάμιες με ανθότυρο κι άνηθο στο φούρνο (διαίτης)

Νοέ 4, 2022
Χοιρινό με πουρέ πατάτας
Μαγειρική

Χοιρινό με πουρέ πατάτας

Νοέ 3, 2022
Εύκολη πίτα
Μαγειρική

Εύκολη πίτα

Νοέ 2, 2022
Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο
Μαγειρική

Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο

Νοέ 2, 2022
Κιμαδόπιτα
Μαγειρική

Κιμαδόπιτα

Νοέ 1, 2022
Λαχανοντολμάδες γιαλαντζί
Μαγειρική

Λαχανοντολμάδες γιαλαντζί

Νοέ 1, 2022
Next Post
Πατατοκολοκυθόπιτα ξεσκέπαστη

Πατατοκολοκυθόπιτα ξεσκέπαστη

Αυγά σκραμπλ: Το λάθος που κάνεις και δεν σου πετυχαίνει η Γαλλική ομελέτα

Αυγά σκραμπλ: Το λάθος που κάνεις και δεν σου πετυχαίνει η Γαλλική ομελέτα

Ιδανικές προτάσεις για τα πιο κομψά νυφικά χτενίσματα

Ιδανικές προτάσεις για τα πιο κομψά νυφικά χτενίσματα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd