Το μυστικό για να κρατάς πάντα φρέσκες τις φράουλες

Δεν φαντάζεσαι πόσο απλό είναι!

Οι φράουλες, όσο κι αν θέλουμε να τις έχουμε πάντα μέσα στο ψυγείο μας, είναι τόσο εύκολο να χαλάσουν που πραγματικά μας στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν μπορούμε να τις διατηρήσουμε όσο καιρό θα θέλαμε.

Ευτυχώς όμως, μια χρήστης του Facebook μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα hack που κάνει αυτές τις μικρές φράουλες να φαίνονται (αλλά και να είναι ) πάντα φρέσκες και όμορφες (χωρίς να χάνουν το ζωντανό τους χρώμα και δίχως να αλλοιώνονται). Το hack που μοιράστηκε η Brittany King μέσω του λογαριασμού της περιλαμβάνει μόνο ένα κουβά με παγωμένο νερό. Ναι, έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε το παγωμένο νερό για να αναζωογονήσουμε διάφορα τρόφιμα στην κουζίνα, όμως πραγματικά δεν είχαμε σκεφτεί τις φράουλες.

Το μόνο που έχεις λοιπόν να κάνεις είναι να βουτήξεις τις ζαρωμένες (εξωτερικά) και μαραμένες φράουλες σε ένα κουβά με παγωμένο νερό για 20 λεπτά! Θα δεις πως μέσα σε λίγα λεπτά οι φράουλές σου θα επιστρέψουν στο έντονο κόκκινο χρώμα τους και θα είναι πάλι απόλυτα ζουμερές. Όπως αυτό το tip δεν λειτουργεί με φράουλες που έχουν μουχλιάσει (αυτές θα πρέπει να τις καθαρίσει ή να τις πετάξεις!).

Η Brittany King λέει ότι μπορείς να διατηρήσεις τις φράουλες σου φρέσκες πλενοντάς τες με κρύο νερό πριν τις χρησιμοποιήσεις και βάζοντας μια χάρτινη πετσέτα στο κάτω μέρος του πιάτου σου για να απορροφήσεις την υγρασία.

πηγή :https://plus.queen.gr/self-improvement/story/2815/etsi-tha-kratas-panta-freskes-tis-fraoyles-soy

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *