Τα ζώδια που θα έχουν μεγάλη αναστάτωση σήμερα, 10/02

Θα… πάθουν κρίση

Δύο ζώδια που θα έχουν μεγάλη αναστάτωση σήμερα, 10/02

Σάββατο 10/2/2024

Σήμερα έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που μας ωθεί στο να γίνουμε ιδιαίτεροι και πρωτότυποι, αλλά και πιο αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε εκλογικευμένα το κάθε τι. Ωστόσο, επειδή είναι κοντά στονΟυρανό στον Ταύρο δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία μας, αφού εκτός της έντονης αλλαγής συναισθημάτων και διαθέσεων, προκαλεί και αναστάτωση στην καθημερινότητά μας με την παραδοξότητα, τις παραξενιές, τις αντιφάσεις και τον παραλογισμό να μας φέρνουν στα όριά μας.

Αυτοί που θα… πάθουν κρίση σήμερα, θα ξεσπαθώσουν και θα ξεσπάσουν στα ξαφνικά είναι οι Υδροχόοι και οι Ταύροι, καθώς κι όχι άδικα, θα λέγαμε, καθώς οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί δε θα τους ευχαριστήσουν, ενώ μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με extreme ή παράξενες συμπεριφορές εναντίον τους, στη δουλειά ή από πολύ δικά τους πρόσωπα καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 10ος οίκος τους αντίστοιχα.

Το μυστικό, βέβαια, είναι, σε τέτοιες περιπτώσεις, να εκπλήσσεις, να αιφνιδιάζεις ή να διαφοροποιείσαι, πριν από τους άλλους, έτσι ώστε να προηγείσαι των εξελίξεων.

πηγή :https://www.astrology.gr/problepseis/imerisies/story/181126/dyo-zodia-pou-tha-exoun-megali-anastatosi-simera-10-02

Goodys

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *