Τα ζώδια που καλούνται να κάνουν το κάτι παραπάνω σήμερα, 14/01

Ενδεχομένως αναλαμβάνοντας περισσότερα καθήκοντα και ευθύνες

Δύο ζώδια που καλούνται να κάνουν το κάτι παραπάνω σήμερα, 14/01

Κυριακή 14/01/2023

Η Σελήνη νωρίς το πρωί θα περάσει στους Ιχθύς και το μεσημέρι θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο κάτι που σημαίνει ότι αφ’ ενός θα καταπιαστούμε με αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις και αφ’ ετέρου θα είμαστε πιο focus και προσγειωμένοι και δε θα πετάμε στα σύννεφα. Τα θέλω θα περιοριστούν για χάρη των πρέπει, ενώ θα είμαστε και πιο συγκρατημένοι και συγκροτημένοι.

Αυτοί που καλούνται να κάνουν το κάτι παραπάνω σήμερα, ενδεχομένως αναλαμβάνοντας περισσότερα καθήκοντα και ευθύνες, στα επαγγελματικά ή το σπίτι, αφού δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, είναι οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, καθώς προσβάλλεται ο 10ος και 4ος οίκος τους. Οι προχειροδουλειές, τα πασαλείμματα, η λούφα και οι απόπειρες να ξεγλιστρήσουν, αφήνοντας άλλους να αναλάβουν δικές τους δουλειές θα έχουν ως αποτέλεσμα, να γίνουν δέκτες αρνητικών σχολίων ή συζητήσεων πίσω από την πλάτη τους.

Επιπλέον, θα φάνε πολύ περισσότερο χρόνο ή θα κουραστούν παραπάνω, διορθώνοντας, “φτιάχνοντας” ό,τι άφησαν μισά ή δίνοντας εξηγήσεις.

πηγή :https://www.astrology.gr/problepseis/imerisies/story/180605/dyo-zodia-pou-kaloyntai-na-kanoun-to-kati-parapano-simera-14-01

Goodys

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *