Στο δρόμο για το… Τόκυο η Τρικαλινή αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη-Αναχωρεί για ολυμπιακή προετοιμασία 

Αναχωρεί για το 1ο στάδιο της Ολυμπιακης Προετοιμασίας η Φανή Τζέλη με την Ολυμπιακη Ομάδα (Φανή Τζέλη – Νασια Μητσοπουλου – Απόστολος Τεληκωστογλου – Κωνσταντίνος Χαμαλιδης) στην Σερβία – Βελιγράδι όπου θα παραμείνουν για 10 περίπου μέρες και θα συνεχίσουν στην Γαλλία-Παρίσι όπου θα συνεχιστεί μαζί με άλλες Ολυμπιακες Εθνικες Ομάδες για άλλες περίπου 10 μέρες, θα μεταβούν μετά Ιορδανία η Ισπανία και θα καταλήξουν στην Κροατία όπου θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων ως μέρος της προετοιμασίας. Κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της Ολυμπιακης Προετοιμασίας και θα επιστρέψουν περίπου προς τα τέλη Νοεμβρίου για λίγες μέρες ξεκούρασης και θα ανακοινωθεί το 2ο Μερος.

Η Φανή Τζέλη σ αυτό το διάστημα προπονουνταν με τις οδηγίες του Νίκου Παϊταρίδη στο Δημοτικο Κλειστο οπυ δούλεψε στο Τακτικο μέρος αποκλειστικά γιατί θέλαμε να ρίξουμε τους ρυθμούς αφού ο Κορωναίος ανέτρεψε την εξαιρετική της κατάσταση που βρίσκονταν πριν. Επίσης τεράστια η συμβολή του συνεργάτη του ΣΟΑΤ και εξαιρετικο επιστήμονα σε θέματα Φυσικής κατάστασης Γιώργου Μήτσα.
Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι ομοσπονδιακοι προπονητές Χ. Αλμασιδης και Θ. Ζηνελης.
Ο Τρικαλινός Αθλητισμός και ο ΣΟΑΤ είναι περήφανοι που αθλητής τους είναι στην Ολυμπιακη Ομάδα, συμμετέχει στην Εθνική προσπάθεια για ένα Ολυμπιακο Εισιτηριο,στην Φανή αλλά και στα άλλλους 3 Αθλητες μας γιατί ανταγωνιζονται μεγαθήρια και είναι φωτεινα παραδείγματα για που μπορούν να φτάσουν τα Ελληνόπουλα με την ψυχή τους.
Καλή δύναμη χωρίς τραυματισμούς και Πίστη στο Ονειρο.

dav