Ποια cocktails μπορείς να πίνεις και να μην «φοβάσαι» τις θερμίδες;

Let’s drink!

Διανύεις μία περίοδο διατροφής και τα βράδια που βγαίνεις με τις φίλες σου δεν μπορείς να αντισταθείς σε ένα cocktail. Όσο να ναι, και στην πόλη αλλά και στο νησί τα coktails έχουν την τιμητική τους. Και για αυτό εμείς θα σου αναφέρουμε μερικά τα οποία έχουν λίγες θερμίδες και μπορείς να καταναλώσεις χωρίς τύψεις. Απλά το νου σου. Το ότι έχουν λιγότερες θερμίδες δε σημαίνει πως πρέπει να »ξεφύγεις» και στην κατανάλωσή τους.

Daiquiri: Μπορεί να σερβιριστεί και σαν Daquiri πεπόνι ή φράουλα, με φρούτα λιωμένα στο μπλέντερ. Οπότε περιέχει βιταμίνες β-καροτένιο, βιταμίνη C και πολλά αντιοξειδωτικά.

Μαργαρίτα: Μπορεί να σερβιριστεί και σαν μαργαρίτα φράουλα, με λιωμένες φράουλες. Έτσι αυξάνεται η περιεκτικότητα σου σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά (ανθοκυανίνες).

Cosmopolitan: Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά εξαιτίας του lime και του cranberry. Ο χυμός cranberry περιέχει επίσης βιταμίνη C.

Black Raspberry Μartini: Το κλασσικό Μartini αναμεμειγμένο με χυμό raspberry δημιουργεί μία γλυκιά αίσθηση, αλλά καθόλου παχυντική, αφού δεν ξεπερνά τις 120 θερμίδες.

Let’s drink!

πηγή :https://www.queen.gr/well-being/story/159341/poia-cocktails-mporeis-na-pineis-kai-na-min-fovasai-tis-thermides

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ