Οι φωτογραφίες αυτών των παιδιών με σύνδρομο Down θα σας συγκινήσουν (pics)

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι με Σύνδρομο Down βιώνουν το πρώτο τους φλερτ και οι φωτογραφίες τους κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Οι φωτογραφίες αυτών των παιδιών με σύνδρομο Down θα σας συγκινήσουν (pics)

Η Stephanie Mullowney είναι φωτογράφος και μαμά της 5χρονης Hannah Grace. Η Hannah Grace είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι με σύνδρομο Down και είναι ο λόγος που η Stephanie λατρεύει να φωτογραφίζει παιδιά με ειδικές ανάγκες από όλη τη χώρα.

Σε ένα από τα επαγγελματικά της ταξίδια, γνώρισε την οικογένεια Roberts. Το μικρότερο μέλος ήταν ένα πολύ γλυκό αγόρι στην ηλικία της κόρης της, ο Eli. Η μαμά του Eli και η Stephanie ήλπιζαν ότι τα δύο παιδιά θα έκαναν παρέα και θα έπαιζαν μαζί. Στην αρχή τα πράγματα θα εξελίχθηκαν όπως ήλπιζαν καθώς υπήρχαν γκρίνιες και ζήλιες, αλλά πολύ σύντομα τα δύο παιδιά έγιναν αχώριστα. Μάλιστα, οι δύο μαμάδες διέκριναν ένα πρώτο φλερτ ανάμεσά τους.

Τότε ήταν που η Stephanie σκέφτηκε να απαθανατίσει τις όμορφες στιγμές τους με το φωτογραφικό φακό.

Τα δύο παιδιά ήταν ντροπαλά στην αρχή όμως πολύ σύντομα, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, απελευθερώθηκαν και χάρισαν στη φωτογράφο τις πιο όμορφες πόζες.

Πηγή: popsugar.com / πηγή φωτογραφιών: Paper Dolls Photography

πηγή :https://www.mothersblog.gr/news/story/84925/oi-fotografies-ayton-ton-paidion-me-syndromo-down-tha-sas-sygkinisoyn-pics

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ