TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Φρατζόλα με γέμιση

Οκτ 4, 2022
in Μαγειρική
Φρατζόλα με γέμιση
Share on FacebookShare on Twitter

Φρατζόλα με γέμιση…

Υλικά

500 γραμμάρια κιμά
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδου
200 γραμμάρια ρικοτα
100 γραμμάρια φέτα
100 γραμμάρια τυρί κρέμα
αλατοπίπερο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη κομμένες λωρίδες και τηγανισμένες

Υλικά για την ζύμη

200 γραμμάρια γιαούρτι
1 αυγό
1 βιταμ
500 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
1 κ.γ. σκόρδο σκόνη
1 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση

Κάνω τη ζύμη χτυπώντας το βούτυρο με το αυγό έπειτα το γιαούρτι, το αλάτι, τη σκόνη σκόρδου και τέλος το αλεύρι.
Αφήνω 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
Ετοιμάζω τη γέμιση τσιγαρίζω το κιμά με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το αλατοπίπερο σε χαμηλή φωτιά να βγάλει τα υγρά του .
Μόλις πιει τα υγρά του όλα προσθέτω τα τυριά ανακατεύω καλά .

Χωρίζω τη ζύμη σε 3-4 μέρη και την ανοίγω μακρόστενα κομμάτια .
Σε κάθε κομμάτι βάζω κάτω τηγανιμενα κομμάτια πιπεριές, μοιράζω το κιμά όσα και τα κομμάτια ζύμης, κλείνω καλά από όλες της μεριές και ψήνω για 45-50 λεπτά στους 180° βαθμούς.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.

ShareTweetShare

Related Posts

Σνίτσελ δεματάκια
Μαγειρική

Σνίτσελ δεματάκια

Οκτ 3, 2022
Χοιρινή τηγανιά
Μαγειρική

Χοιρινή τηγανιά

Οκτ 2, 2022
Κοτόπουλο πλακί
Μαγειρική

Κοτόπουλο πλακί

Οκτ 1, 2022
Lusserbullar
Μαγειρική

Lusserbullar

Σεπ 30, 2022
Χοιρινό πικάντικο με γεμιστές πατάτες
Μαγειρική

Χοιρινό πικάντικο με γεμιστές πατάτες

Σεπ 30, 2022
Κοτόπουλο με λαχανικά και μέλι
Μαγειρική

Κοτόπουλο με λαχανικά και μέλι

Σεπ 29, 2022
Next Post
Η άσκηση που καίει λίπος και δυναμώνει καρδιά και οστά

Η άσκηση που καίει λίπος και δυναμώνει καρδιά και οστά

ΑΚΕΘ: Αναμένεται νέο πρόγραμμα voucher για 150.000 εργαζόμενους

ΑΚΕΘ: Αναμένεται νέο πρόγραμμα voucher για 150.000 εργαζόμενους

Εργατικά Σωματεία Τρικάλων: Δεν «προσαρμοζόμαστε» στη Βαρυχειμωνιά που μας ετοιμάζουν Αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε!

Εργατικά Σωματεία Τρικάλων: Δεν «προσαρμοζόμαστε» στη Βαρυχειμωνιά που μας ετοιμάζουν Αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd