Δήμητρα Μαργέτη: «Πεινάω! Τα παιδιά μου κι εγώ ζούμε με 300 ευρώ!»

Μια από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, ήταν αυτή των νεαρών σατανιστών της Παλλήνης. Τρία νέα παιδιά, οι Κατσούλας, Δημοτροκάλης και Μαργέτη καταδικάστηκαν για δυο δολοφονίες που σχετίζονταν με τελετές μαύρης μαγείας.
Η υπόθεση ήρθε στο φώς της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 1993 και 22 χρόνια μετά, η 38χρονη σήμερα, Δήμητρα Μαργέτη έχει αποκηρύξει τον σατανισμό κι έχει αποφυλακιστεί από το 2005.

Προσπάθησε να ξαναχτίσει τη ζωή της, παντρεύτηκε, έκανε δυο παιδιά, όμως δηλώνει ότι πλέον τα βγάζει πέρα πολύ δύσκολα.

Η Δήμητρα Μαργέτη προσέφυγε πρόσφατα στο πρωτοδικείο και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της, καθώς ο γάμος της έφτασε στο απροχώρητο.

Σατανιστές της Παλλήνης – Δήμητρα Μαργέτη: «Πεινάω! Τα παιδιά μου κι εγώ ζούμε με 300 ευρώ!»-
Η ίδια λέει στην Esresso «Δεν με άφηνε να εξελιχθώ ως άνθρωπος. Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει κι όχι πάντα εγκαίρως».

Δηλώνει ότι εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια από σπίτι σε σπίτι και λέει στην εφημερίδα «Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό. Ζούμε με ελεημοσύνη».

Σατανιστές της Παλλήνης – Δήμητρα Μαργέτη: «Πεινάω! Τα παιδιά μου κι εγώ ζούμε με 300 ευρώ!»-
Από την πλευρά του ο σύζυγός της αναφέρει ότι «Παλιά δούλευα ως υπερεργολάβος, αλλά πλέον δεν έχω τίποτα. Μένω με τη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται, αλλά τι να κάνω;».

Ωστόσο, ο αδερφός του, προσπαθώντας να τον υποστηρίξει, κατηγόρησε ευθέως τη Δήμητρα Μαργέτη: «Αμα παραγγέλνει ντιλίβερι, πού να μείνουν λεφτα;».

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr & newsone.gr