Δίαθλο | Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Ρίχνονται στη μάχη Αγγέλης και Τσουρέκας

Οι δύο Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν στο αγώνισμα των 10χλμ. σπριντ

Απόστολος Αγγέλης και Νίκος Τσουρέκας ξεκινούν την προσπάθειά τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα διάθλου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες (9-21/2) στην Πόκλιουκα της Σλοβενίας. Αναμφίβολα μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό δίαθλο, καθώς θα αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από δύο αθλητές σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση.

Ο Αγγέλης θα εμφανιστεί σε μια σχετικά καλή σειρά (38ος), ξεκινώντας την προσπάθειά του στις 15:49, ενώ ο Τσουρέκας, στο ντεμπούτο του σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα πέσει στη μάχη των 10χλμ. σπριντ λίγο αργότερα (16:08) με τον 21χρονο να βγαίνει 77ος.

Θυμίζουμε ότι ο Τσουρέκας εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πόκλιουκα, στον τελευταίο του αγώνα (10χλμ. σπριντ) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντουσνίκι Ζντρόι στην Πολωνία τον περασμένο μήνα, σημειώνοντας παράλληλα ατομικό ρεκόρ καριέρας συγκομιδής βαθμών.

Η σημερινή προσπάθεια των δύο Ελλήνων αθλητών του ΕΟΣ Μετσόβου θα μεταδοθεί από το Eurosport 1 (15:30).

πηγή :https://www.stathopoulost.com/post/diathlo-pagkosmio-protathlima-rixnontai-sti-maxi-aggelis-kai-tsourekas?fbclid=IwAR3fihfwgQDXAPfwfPkfY95txGvWeW-3QcT45fyUFiADWaEqlmxZ5tIAx1U