Ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην οδό Βασιλείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα προκάλεσε αναστάτωση στο Επιμελητήριο.
Συγκεκριμένα, μια 50χρονη γυναίκα, οδηγώντας δίκυκλο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με τη νησίδα που βρίσκεται στο κέντρο του δρόμου. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Επιμελητήριο, όπου ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί υποψήφιοι και πολίτες λόγω της εκλογικής διαδικασίας.
Οι υποψήφιοι και οι παρευρισκόμενοι που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν άμεσα να βοηθήσουν τη γυναίκα, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η 50χρονη τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για περαιτέρω εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.