Αυτοί είναι οι υποτακτικοί άντρες στο κρεβάτι

Αφήνουν το πάνω χέρι στην γυναίκα και απλά εκτελούν τις εντολές της

Οι υποτακτικοί άντρες στο κρεβάτι

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού, δεν παίρνουν σχεδόν καμία πρωτοβουλία στο σεξ και κάνουν μόνο όσα τους διατάξει η σύντροφός τους. Είναι εντελώς παθητικοί και θέλουν να βλέπουν τη γυναίκα να έχει το πάνω χέρι και να τους κατευθύνει. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο γλυκούλης, τρυφερούλης, ρομαντικούλης (ναι… τόσοοοο -ούλης είναι και στο κρεβάτι) περιμένει από το ταίρι του να τα κάνει όλα. Εκείνος απλώς θέλει να υπακούει σε εντολές. Γύρνα δεξιά, κάνε αυτό, άγγιξέ με εκεί… Δεν είναι ότι δεν έχει φαντασία- το αντίθετο θα λέγαμε- απλώς του αρέσει να είναι το αντικείμενο της ηδονής για το ταίρι του και να νιώθει ότι τον αγαπάς, τον φροντίζεις και του δείχνεις όλη σου την τρυφερότητα και την ικανοποίηση.

Ο γνωστός αναποφάσιστος του ζωδιακού. Μέχρι να σκεφτεί τι θέλει περισσότερο ή γενικότερα να αποφασίσει ποια στάση θα κάνετε ή πού θα το κάνετε κτλ, θα ξημερώσετε! Οπότε επειδή είναι και ευγενικό παιδάκι, πρώτον αφήνει το ταίρι του να αποφασίσει τι θα γίνει στο σεξ και να έχει το πάνω χέρι και δεύτερον θα δοκιμάσει γνωστές και επιτυχημένες και από το παρελθόν «συνταγές». Δεν είναι ώρα εκείνη για να μπει σε δίλλημα τι θα ήταν αυτό που θα σε ικανοποιούσε περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Για τον Ιχθύ, το να δίνει στο ταίρι του το πάνω χέρι στο κρεβάτι και εκείνος απλά να υπακούει τυφλά, είναι kinky και κάτι το οποίο τον εξιτάρει σε μεγάλο βαθμό. Θέλει να νιώθει αβοήθητος, απροστάτευτος και ανυπεράσπιστος στα χέρια του/της συντρόφου της/του. Έτσι θα τον δεις να ξαπλώνει στο κρεβάτι σαν τον αστερία και να περιμένει από εσένα να αναλάβεις τον ρόλο του ηγέτη και να καθοδηγήσεις την όλη φάση. Για τον Ιχθύ αυτός είναι ένας τρόπος για να γίνει το σεξ ακόμα πιο… «βρώμικο».

πηγή :https://www.astrology.gr/zodia/arthra/story/177588/oi-ypotaktikoi-antres-sto-krevati

Goodys

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *