456 συλλήψεις μέσα σε έναν μήνα στη Θεσσαλία-Σε έξαρση η εγκληματικότητα και παραβατικότητα στη Θεσσαλία-Βρέθηκαν 16 κλεμμένα οχήματα!!!

Σε έξαρση φαίνεται πως είναι η εγκληματικότητα και παραβατικότητα στη Θεσσαλία… Ενδεικτικό προς τούτο είναι το γεγονός ότι μέσα σε έναν μόλις μήνα έγιναν 456 συλλήψεις και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, όπλα, καπνός, πυροτεχνήματα και δεκάδες άλλα αντικείμενα.

Ο μήνας που μας πέρασε ήταν ένας μήνας πλούσιος σε συμβάντα, όπως αποδεικνύεται από την καταγεγραμμένη μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Συλλήψεις

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου του 2020, από τις  υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας συνελήφθησαν συνολικά 456 άτομα και πιο συγκεκριμένα:

Εξιχνιάσεις

Συνολικά εξιχνιάστηκαν 159 υποθέσεις και συγκεκριμένα:

Κατασχέσεις

Στα κατασχεθέντα περιλαμβάνονται από ναρκωτικά παντός τύπου, κινητά, εμπρηστικοί μηχανισμοί, αυτοκίνητα, μέχρι μάρκες και τράπουλες. Ενδεικτικά κατασχέθηκαν μέσα σε έναν μήνα:

Σημαντικές υποθέσεις

Οι αστυνομικές αρχές χαρακτηρίζουν ως σημαντικότερες 10 υποθέσεις που τις απασχόλησαν μέσα στον Ιανουάριο με τρεις εξ αυτών να έχουν λάβει χώρα στην Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα. Στην πρώτη στις 14-01-2020 συνελήφθησαν έξι άτομα στην Καλαμπάκα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομο τυχερό παίγνιο, στην δεύτερη στις 18-01-2020 συνελήφθη ένα άτομο στα Τρίκαλα, κατηγορούμενο για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων. Κατασχέθηκαν 11.264 είδη πυροτεχνίας διαφόρων τύπων και στην τρίτη στις 26-01-2020 εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στα Τρίκαλα και συνελήφθησαν δύο άτομα για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Βρέθηκαν κλεμμένα οχήματα

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι οι υφιστάμενες Υπηρεσίες της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας κατάφεραν να εντοπίσουν συνολικά 16 κλεμμένα οχήματα!!!