Στη Φαρκαδόνα έκατσαν δυο 5αρια γεμίζοντας την τσέπη ενός παίκτη με 113.852 ευρώ!!!

Η λέξη «γουρλίδικο» είναι πλέον λίγη για να περιγράψει το πρακτορείο του ΟΠΑΠ της κα Γλυκερίας Κοτσιογκόλου που βρίσκεται επί της οδού Γεωργίου Καραϊσκάκη 47 στη Φαρκαδόνα Τρικάλων.

Και πως άλλωστε, όταν από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα ήρθε να κάνει ευτυχισμένους πολλούς ανθρώπους, χαρίζοντας ασύλληπτα στο νου χρηματικά ποσά αλλά και μικρότερα.

Για μια ακόμη φορά η θεά τύχη θέλησε να σταθμεύσει στο μικρό πρακτορείο της Φαρκαδόνας, κάνοντας έναν άνθρωπο αρκετά χαρούμενο καθώς με ένα δελτίο των 5 ευρώ κατάφερε μέσω συστήματος να αποκομίσει το ποσό των 113.852 ευρώ. Ο συγκεκριμένος παίκτης μέσω του συστήματος (5 νούμερα και 2) κατάφερε να κερδίσει δυο 5αρια στο παιχνίδι του ΤΖΟΚΕΡ, ενώ οι συνολικές επιτυχίες πανελλαδικά ανέρχονται στις 4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο πρακτορείο είχαν δοθεί παλιότερα 5+1 στο ΤΖΟΚΕΡ (1,1 εκ. ευρώ) και 6αρι στο ΛΟΤΤΟ (3 εκ. ευρώ) καθώς και πολλά άλλα μικρότερα ποσά.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή πάντως ο τυχερός δεν εμφανίστηκε στο πρακτορείο με τις φήμες στο χωριό της Φαρκαδόνας να δίνουν και να παίρνουν…

Σύμφωνα πάλι με εκτιμήσεις που προέρχονται από τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου αλλά και από πελάτες του καταστήματος ο κάτοχος του τυχερού δελτίου ενδεχομένως να προέρχεται από μεσαία λαϊκά στρώματα, καθώς οι περισσότεροι που επισκέπτονται το πρακτορείο είναι μικρομεσαίοι οικογενειάρχες και εργαζόμενοι.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος στο οποίο παίχτηκε το τυχερό δελτίο στο άκουσμα της είδησης δεν έκρυβαν την έκπληξη και τη χαρά τους για τη νέα επιτυχία. Ευχήθηκαν στον τυχερό «καλοφάγωτα» και πάντα με επιτυχίες. Όσο για την επιτυχία του πρακτορείο τους, δήλωσαν υπερήφανοι που από το κατάστημά τους δόθηκε και πάλι τόσο μεγάλο ποσό.

Ταυτόχρονα δεν παρέλειψαν να συστήσουν συνετή διαχείριση των χρημάτων.

πηγή: krinitrikalon.gr