Κέικ καρότο

Υλικα :

3 καρότα
3 αυγά
1 ποτήρι νερού λάδι
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
1 χούφτα μαύρη σταφίδα
Αλεύρι
Μπέικιν πάουντερ
Υλικα για την επικάλυψη σοκολάτας:
250 γρ. κουβερτούρα σοκολατα διαλυμένη σε 100 γρ. βραστό νερο εκτος φωτιάς.
Εκτέλεση:
Αλέθουμε στη μαγαλη ταχύτητα του μιξερ τα καρότα και προσθέτουμε τα αυγα, το λαδι τη ζαχαρη το αλευρι με το μπέικιν. Οταν τελειώσουμε ανακατεύουμε και τις πασπαλισμένες με αλευρακι σταφίδες.
Ψηνουμε σε προθερμασμένο φουρνο στους 180-200 βαθμούς ώσπου να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Μπορούμε να το διακοσμήσουμε με αποξηραμένα φρούτα της αρεσκείας μας όπως σύκα ή  βερύκοκα ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα σε λωρίδες …
Καλη επιτυχια.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Πελέκη.