Επιπλοκή στην υγεία της μικρής Ραφαέλας-“Το μόνο που μένει είναι ο Θεός” λέει η μητέρα της (video)

«Πιστεύω σ΄ένα θαύμα, πιστεύω στην προσευχή του κόσμου. Το μόνο που μένει είναι ο Θεός» λέει η μητέρα της Αντιγόνη Γάτου από τη Γερμανία όπου νοσηλεύεται το παιδί. 

Επιπλοκή παρουσίασε η υγεία της μικρής Ραφαέλας η οποία έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτειά της. Η μικρούλα ενώ έδειχνε σημάδια βελτίωσης και μάλιστα είχε μεταφερθεί σε σπίτι που έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της στη Γερμανία ξαφνικά υποτροπίασε. Η διάγνωση είναι πνευμονία και η μητέρα της σήμερα εμφανίστηκε συντετριμένη στην εκπομπή του star “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ιστορικό

Η μικρή Ραφαέλα από την Καλαμπάκα είναι μόλις λίγων μηνών. Τον Οκτώβρη του 2014 τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στα Τρίκαλα. Από τότε η μικρή Ραφαέλα και η οικογένειά της ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, με νοσηλεία στην εντατική παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και με αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφαλάκι της αφού η κατάστασή της παραμένει σοβαρή.

Το παιδί κέρδισε αμέσως χιλιάδες υποστηρικτές και η σπαρακτική έκκληση της μητέρας της «Υπογράψτε να σωθεί το παιδί μου σας εκλιπαρώ…» συγκίνησε το πανελλήνιο.

Χιλιάδες υπογραφές συγκεντρώθηκαν, χιλιάδες ευρώ προσφέρθηκαν από χιλιάδες ανθρώπους προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το ακατόρθωτο: να φύγει για τη Γερμανία στις 26 του περασμένου Ιουνίου.

Στο facebook έχει δημιουργηθεί η ομάδα για τη στήριξη της μικρής Ραφαέλας.

Βοηθάμε τη μικρή Ραφαέλα