Στις «Όψεις του Φανταστικού» παρουσιάζεται το βιβλίο του Θάνου Καριά στην Καρδίτσα

Οι Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ανακοινώνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Όψεις του Φανταστικού 2015». «Τις Όψεις του Φανταστικού αρχίσαμε να τις διοργανώνουμε από το 2011 θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν πανελλαδικό θεσμό για τη λογοτεχνία του φανταστικού, την τέχνη του φανταστικού και ευρύτερα για τη λογοτεχνία και την τέχνη. Έναν θεσμό που σε συνδυασμό, με τα «Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven,» τις «Λογοτεχνικές Λέσχες για τη Λογοτεχνία του Φανταστικού των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές», τις Ανθολογίες Λογοτεχνίας του Φανταστικού «Θρύλοι του Σύμπαντος» και το περιοδικό «Συμπαντικές Διαδρομές,» θα μπορέσει να δημιουργήσει τις δομές και τις βάσεις για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ευρύτερα όλων των νέων δυναμικών ρευμάτων στην Λογοτεχνία» αναφέρουν οι διοργανωτές και συμπληρώνουν «Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που κάναμε τόσες πολλές εκδηλώσεις σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και αρκετές σε συνεχόμενες ημερομηνίες και η μαζική συμμετοχή και η πρωτοφανής επιτυχία τους μας δίνει το θάρρος και το κουράγιο να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια που αρχίσαμε πριν από εννέα χρόνια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους των εκδόσεων και της λογοτεχνίας του φανταστικού που έδωσαν τον βροντερό και ενθουσιώδη παρόν στις εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις. Μα πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν σε όλες τις πόλεις για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις».

Και φέτος οι εκδηλώσεις θα γίνουν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου και οι επιμέρους εκδηλώσεις θα είναι επικεντρωμένες σε διαφορετικά κεντρικά θέματα.

Η ειδική εκδήλωση για το βιβλίο του Θάνου Καριά

«Στη φωτιά και στο σκοτάδι, η αγάπη δεν άργησε ποτέ» στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015 στην Καρδίτσα θα διοργανωθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου, από τις 7 το απόγευμα, στο Παυσίλυπο Αναψυκτήριο, Πάρκο Παυσίλυπο, Καρδίτσα.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ

ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!

Είσοδος δωρεάν.

 Η εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

19:00 Χαιρετισμός θα απευθύνουν ο εκδότης Γιώργος Σωτήρχος

και η βουλευτής του Σύριζα, Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου.

Θα μιλήσουν για το βιβλίο:

η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Καλλιόπη Αλιβάνογλου – Παπάγγελου

και ο συγγραφέας του βιβλίου Θάνος Καριάς.

Θα διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο οι:

η φιλόλογος καθηγήτρια Γεωργία Διαμαντή,

η Σούλα Παπαλάμπρου,

η Δώρα Κόλια

και ο Κώστας Καριάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ