TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ζουμερό στρουντελ με κοτόπουλο και κρεμ φρες

Ιαν 16, 2023
in Μαγειρική
Ζουμερό στρουντελ με κοτόπουλο και κρεμ φρες
Share on FacebookShare on Twitter

Ζουμερό στρουντελ με κοτόπουλο και κρεμ φρες

Υλικά :

2/3 από ένα φύλλο σφολιάτας
2 κ.τ.σ. βούτυρο κλαριφιέ 250 γρ.
Κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά κέρατο
2 πράσινα κρεμμυδάκια
Λίγη γραβιέρα
1 κουτάκι κρεμ φρες
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
Εκτέλεση :
Προθερμαινουμε το φούρνο μας στους 180°. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κοτόπουλο ελαφρώς. Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές, αφού τα έχουμε ψιλοκοψει,ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε την κρεμ φρες και την γραβιέρα. Ανακατεύουμε να γίνει ομοιόμορφο το μιγμα και το κατεβάζουμε από την εστία. Στρώνουμε την σφολιάτα σε ένα μικρό ταψάκι και κατά μήκος βάζουμε την γέμιση. Κλείνουμε τις άκρες διπλωνοντας τες προς την κάτω πλευρά, ώστε να γίνει ένα πακέτο. Στην συνέχεια χαρασουμε με ένα μαχαίρι κατά μήκος λωρίδες οι οποίες θα έχουν ένα δάχτυλο απόσταση μεταξύ τους. Την αλείφουμε με αυγό, για πιο ωραίο χρώμα και την ψήνουμε 20′ περίπου μέχρι να πάρει ωραίο χρυσό χρώμα.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Χριστίνα Κάνη.
ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Η Σοκολατό-Πίτσα Μου
Μαγειρική

Η Σοκολατό-Πίτσα Μου

Σεπ 23, 2023
Λικέρ ρόδι
Μαγειρική

Λικέρ ρόδι

Σεπ 22, 2023
Γλυκό του κουταλιού ρόδι
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού ρόδι

Σεπ 21, 2023
Μπισκοτογλυκό της στιγμής
Μαγειρική

Μπισκοτογλυκό της στιγμής

Σεπ 20, 2023
Μακαρονάδα με χωριάτικο λουκάνικο και πολύχρωμες πιπεριές
Μαγειρική

Μακαρονάδα με χωριάτικο λουκάνικο και πολύχρωμες πιπεριές

Σεπ 19, 2023
Σπιτική πίτσα με τέσσερα τυριά
Μαγειρική

Σπιτική πίτσα με τέσσερα τυριά

Σεπ 18, 2023
Next Post
Αρρύθμιστη αρτηριακή πίεση: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας

Αρρύθμιστη αρτηριακή πίεση: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας

Τα 6 κορυφαία οφέλη της βιταμίνης Α: Σε ποιες τροφές θα την βρείτε

Τα 6 κορυφαία οφέλη της βιταμίνης Α: Σε ποιες τροφές θα την βρείτε

Την Τρίτη το τελευταίο αντίο στην 31χρονη Χριστίνα Φορτούνη

Την Τρίτη το τελευταίο αντίο στην 31χρονη Χριστίνα Φορτούνη

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd