ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΖΙΑΚΑΣ: Η τέλεια επιλογή για μία ανοιξιάτικη απόδραση στην Ελάτη Τρικάλων (φωτό)

Το ξενοδοχείο Κόζιακας βρίσκεται στο κέντρο της Ελάτης. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο κόσμημα και σημείο αναφοράς.  Διαθέτει 20 συνολικά δωμάτια εκ των οποίων τα 10 είναι παραδοσιακές σοφίτες και τα 10 δωμάτια πολυτέλειας. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο εξαιρετικά προσεγμένο με έμφαση στη λεπτομέρεια που τα δωμάτιά του εξασφαλίζουν όλες τις ανέσεις που θα επιθυμούσατε να έχετε στις αποδράσεις σας. H κομψή διακόσμηση και η αύρα της κλασικής πολυτέλειας χαρακτηρίζει τα δωμάτια του νεόδμητου Κόζιακας Suites!

ΣΟΥΙΤΕΣ

Διακοσμημένες με αντικείμενα που αναδεικνύουν τον χώρο, privé υπηρεσίες και mainstream χαρακτήρα, χαρούμενα χρώματα και μπάνια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις οι σουίτες αποτελούν την τέλεια επιλογή. Το ξενοδοχείο Κόζιακας, μοναδικό στην περιοχή, και για τις υπηρεσίες που προσφέρει, σας επιτρέπει να απολαύσετε το στυλ και τη γοητεία της περιοχής. Αφεθείτε σε χαλαρωτικές στιγμές στο τζακούζι που μπορείτε ν’ απολαύσετε privé, αφού αποτελεί standard υπηρεσία για τις σουίτες του ξενοδοχείου.

ΣΟΦΙΤΕΣ

Η παραδοσιακή διακόσμηση του εσωτερικού των σοφίτων του Ξενοδοχείου Κόζιακας εναρμονίζεται απόλυτα με το γραφικό χαρακτήρα του χωριού. Όμορφα και ζεστά χρώματα, τζάκι και φιλοξενία που θα σας εντυπωσιάσει. Οι παροχές που σας προσφέρει δικαιολογούν απόλυτα τον χαρακτηρισμό της φιλοξενίας, αφού τα πρωινά του που θα απολαύσετε είναι παραδοσιακά. Η εξυπηρέτηση και η επιμέλεια των δωματίων θα σας εντυπωσιάσει, όπως και η θετική διάθεση των ιδιοκτητών.


Τηλέφωνο για κρατήσεις: 24340 71270

*πληροφορίες σχετικά με τα δωμάτια

ΔΕΥΤΈΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00-21:00

ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΆΡΤΗΣ

Περισσότερα στη σελίδα του Ξενοδοχείου Κόζιακας https://www.koziakashotel.gr/index.php