Ξεκίνησε η απόσυρση παλαιών δίκυκλων με αντικατάσταση με νέας γενιάς ηλεκτρικά σκούτερ – Κέρδος απόσυρσης έως 520€

Ναι η απόσυρση ξεκίνησε και όχι δεν είναι του δημοσίου. Μπορείς πλέον να αποσύρεις το παλιό σου όχημα , όσο παλαιό και να είναι αυτό και να το αντικαταστήσεις με νέας γενιάς ηλεκτρικά σκούτερ από την εταιρεία Wheelgive. Το κέρδος της απόσυρσης κυμαίνετε από 420€ έως 520€, ενώ για τους επαγγελματίες υπάρχουν και κάποιες μεγαλύτερες εκπτώσεις Όσο για την έγκριση ενημερώνεστε μέσα σε λίγες ημέρες.

 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απόσυρσης δεν έχει σχέση με το πρόγραμμα απόσυρσης που έχει αναγγείλει η κυβέρνηση άλλα είναι 100% ιδιωτικό και συγκεκριμένα το έχει δημιουργήσει η εταιρεία ηλεκτρικών σκούτερ Wheelgive. Έχει ξεκινήσει επίσημα από της 16 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως ότου συμπληρωθούν οι θέσεις απόσυρσης και με καταλυτική ημερομηνία  30 Αυγούστου.

Αίτηση συμμετοχής μπορεί να κάνει ο οποιοδήποτε ιδιώτης αλλά και η οποιαδήποτε επιχείρηση με γρήγορα και απλά βήματα. Βρείτε την αίτηση συμμετοχής  στο παρακάτω σύνδεσμο εδώ. Θα σας ζητηθούν κάποια στοιχειά όπως και τρεις φωτογραφίες του οχήματος που θέλετε να αποσύρετε (Μπροστινή όψη, πλαγιά και πίσω).

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ηλεκτρικών σκούτερ Wheelgive μας ενημέρωσαν ότι ένας από τους λόγους που ξεκίνησαν την απόσυρση ιδιωτικά και αναλαμβάνουν να επωμιστούν και το κόστος της απόσυρσης είναι ότι η απόσυρσης παλαιών δίκυκλων και η επιδότηση που έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό έχει παγώσει σε αρκετό ποσοστό την αγορά νέων ηλεκτρικών σκούτερ μια που πολύς κόσμος την περιμένει, όμως ακόμα και όταν αυτή ξεκινήσει οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και ειδικά στο τομέα των ηλεκτρικών σκούτερ.

Η Wheelgive είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο τομέα της ηλεκτροκίνησης και στα ηλεκτρικά σκούτερ.