Βρείτε πρωτότυπα δώρα Αγίου Βαλεντίνου στο Gadget & Toys

Στο Gadget & Toys βρείτε έξυπνα και πρωτότυπα δώρα κι εντυπωσιάστε τον… Βαλεντίνο και την Βαλεντίνα σας.  Στο gadget & toys στην οδό Κονδύλη 62, στα Τρίκαλα (τηλ. 2431030090 και 6972727002) ανακαλύψαμε τα πιο έξυπνα δώρα και πρωτότυπα gadget.Από την είσοδο στο κατάστημα καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα κατάστημα όπου σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ο Αλέκος Αγγελάκης έχει φροντίσει να προμηθευτεί τα καλύτερα προϊόντα. Εάν ψάχνεις για έξυπνα, πρωτότυπα και… τρελά gadget τότε σίγουρα αυτό είναι το κατάστημα που αναζητάς. Σύγκρινε τιμές και χαρακτηριστικά και θα διαπιστώσεις ότι δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού!!!

Ear pods, ρολόγια, αξεσουάρ κινητών, powerbanks και wireless charges, karaoke, ηχοσύνολα, τσάντες με ενσωματωμένα συστήματα τέλειου ήχου, ηχοσύνολα ρετρό… είναι ορισμένα μόνο από τα δεκάδες gadget, τα δεκάδες μοντέρνα και πρωτοποριακά αντικείμενα, που θα βρεις στο gadget & toys.

Όσο για τους μικρούς… Θα εκπλαγείτε από τη μεγάλη ποικιλία σε δώρα και παιχνίδια που θα βρείτε στα ράφια του gadget & toys.

Info

gadget & toys

Κονδύλη 62,

Τρίκαλα

τηλ. 2431030090, 6972727002

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ