Τυροκαυτερή της Ανθούλας

Σας δίνω την συνταγή όπως την δίνει η Ανθούλα...
Εγώ έκανα την συνταγούλα όπως μου την περιέγραψε την ώρα που τσάκιζα την τυροκαυτερή στο σπίτι της Βασούλας.

Συνταγή Ανθούλας
Μισό κιλό φέτα
1/4 ανθότυρο
1 Φιλαδέλφεια (του lidl)
1 μικρό βαζάκι πιπερίτσες πράσινες με το νερό τους, την άλμη (τουρσί καυτερές)
3-4 πιπεριές Φλωρίνης πάλι ψημένες στο βάζο
Λίγο λάδι και δοκιμάζεις αν χρειάζεται κάτι έξτρα
Συνταγή Βασούλας
300 γρ. φέτα
1 Φιλαδέλφεια
150 γρ. ανθότυρο
1 πιπεριά πράσινη κέρατο
3 κόκκινες καυτερές πιπερίτσες
2 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. πάπρικα
4 κ.σ. ελαιόλαδοΕκτέλεση:Βάζουμε το ανθότυρο και το Φιλαδέλφεια στο μπλεντεράκι μαζί με τις καυτερές πιπερίτσες, το ξύδι και το ελαιόλαδο.
Αν τα βάλετε σε μουλτι να τα βάλετε σε δυο δόσεις γιατί όλα μαζί δεν μπορούν να χτυπηθούν.
Με ένα πιρούνι πολτοποιούμε την φέτα και την βάζουμε μέσα στην αλοιφή που δημιουργήσαμε.
Ψιλοκόβουμε την πράσινη πιπεριά κέρατο και την προσθέτουμε και αυτή στο μείγμα μας.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε στο ψυγείο να μείνει λίγη ώρα να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα τους.
Δοκιμάστε την είναι από τις καλύτερες τυροκαυτερές που έχω δοκιμάσει .

Βασούλα σ’ ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για τις υπέροχες συνταγούλες σου!!!!
https://www.facebook.com/vasiascrazykitchen/photos/a.1509078095998074.1073741829.1509005619338655/1894035270835686/?type=3&theater

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή και τις φωτογραφίες μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).