TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Τυροκαυτερή της Ανθούλας

Μαρ 12, 2023
in Μαγειρική
Τυροκαυτερή της Ανθούλας
Share on FacebookShare on Twitter
Σας δίνω την συνταγή όπως την δίνει η Ανθούλα...
Εγώ έκανα την συνταγούλα όπως μου την περιέγραψε την ώρα που τσάκιζα την τυροκαυτερή στο σπίτι της Βασούλας.

Συνταγή Ανθούλας
Μισό κιλό φέτα
1/4 ανθότυρο
1 Φιλαδέλφεια (του lidl)
1 μικρό βαζάκι πιπερίτσες πράσινες με το νερό τους, την άλμη (τουρσί καυτερές)
3-4 πιπεριές Φλωρίνης πάλι ψημένες στο βάζο
Λίγο λάδι και δοκιμάζεις αν χρειάζεται κάτι έξτρα
Συνταγή Βασούλας
300 γρ. φέτα
1 Φιλαδέλφεια
150 γρ. ανθότυρο
1 πιπεριά πράσινη κέρατο
3 κόκκινες καυτερές πιπερίτσες
2 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. πάπρικα
4 κ.σ. ελαιόλαδοΕκτέλεση:Βάζουμε το ανθότυρο και το Φιλαδέλφεια στο μπλεντεράκι μαζί με τις καυτερές πιπερίτσες, το ξύδι και το ελαιόλαδο.
Αν τα βάλετε σε μουλτι να τα βάλετε σε δυο δόσεις γιατί όλα μαζί δεν μπορούν να χτυπηθούν.
Με ένα πιρούνι πολτοποιούμε την φέτα και την βάζουμε μέσα στην αλοιφή που δημιουργήσαμε.
Ψιλοκόβουμε την πράσινη πιπεριά κέρατο και την προσθέτουμε και αυτή στο μείγμα μας.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε στο ψυγείο να μείνει λίγη ώρα να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα τους.
Δοκιμάστε την είναι από τις καλύτερες τυροκαυτερές που έχω δοκιμάσει .

Βασούλα σ’ ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για τις υπέροχες συνταγούλες σου!!!!
https://www.facebook.com/vasiascrazykitchen/photos/a.1509078095998074.1073741829.1509005619338655/1894035270835686/?type=3&theater

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή και τις φωτογραφίες μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μπράουνι με κακάο
Μαγειρική

Μπράουνι με κακάο

Μαρ 12, 2023
Μπριζόλες λαιμού με κουρκουμά
Μαγειρική

Μπριζόλες λαιμού με κουρκουμά

Μαρ 11, 2023
Ταρτάκια “ΜΠΑΝΟΦΙ”
Μαγειρική

Ταρτάκια “ΜΠΑΝΟΦΙ”

Μαρ 11, 2023
Χοιρινή τηγανιά με πορτοκάλι και κρεμμύδι
Μαγειρική

Χοιρινή τηγανιά με πορτοκάλι και κρεμμύδι

Μαρ 10, 2023
Μπακλαβαδάκια μασουράκια
Μαγειρική

Μπακλαβαδάκια μασουράκια

Μαρ 9, 2023
Χαλβάς πολίτικος με μέλι και καρύδια
Μαγειρική

Χαλβάς πολίτικος με μέλι και καρύδια

Μαρ 9, 2023

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd