Τρούφες αμυγδάλου με 4 υλικά

ΤΡΟΥΦΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ με 4 υλικά…

ΥΛΙΚΑ για 20 τρούφες

3 παστέλια αμυγδάλου
1 μικρο κουτί πουράκια Caprice
3 κουταλιές σούπας καραμελωμένο ζαχαρούχο
2 σοκολάτες κουβερτούρα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο μουλτι σπάστε τα παστέλια, όχι πολύ καλά, θέλουμε και λίγα κομματάκια μέσα.  Βάλτε σε μπολάκι και θρυμματίστε στο μουλτι τα πουράκια.  Ανακατέψτε με τις τρεις κουταλιές καραμελωμενο ζαχαρούχο.  Φτιάξτε μικρές μπαλίτσες και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν για 20 λεπτά.  Λιώστε τις 2 κουβερτούρες με μια κουτάλια λάδι ελαφρύ σε μπεν μαρι και κάντε την επικάλυψη.  Βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν καιπασπαλίστε με τριμμένο αμύγδαλο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.