TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Τούρτα παγωτό πορτοκάλι με βάση μπισκότο της Έφης

Ιούν 6, 2022
in Μαγειρική
Τούρτα παγωτό πορτοκάλι με βάση μπισκότο της Έφης
Share on FacebookShare on Twitter

Τούρτα παγωτό πορτοκάλι με βάση μπισκότο της Έφης…

Υλικά :

2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ

1 πλάκα βούτυρο

μια φυτική σαντιγί

παγωτό πορτοκαλί

το χυμό από ένα μεγάλο πορτοκάλι

Εκτέλεση :

Θρυμματίζουμε το 1.5 από τα 2 πακέτα μπισκότα στο μουλτι και τα απλώνουμε σε μία φόρμα για κέικ με αποσπώμενο πλαίσιο.  Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων και το ρίχνουμε πάνω στα θρυμματισμένα μπισκότα.  Ανακατεύουμε καλά και πιέζουμε με ένα κουτάλι ώστε να έχουμε μία στέρεη βάση για την τούρτα μας.  Ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για δέκα λεπτά περίπου.  Στο χρόνο αυτό χτυπάμε τη σαντιγί μας με το χυμό πορτοκάλι μέχρι να αφρατέψει.  Βγάζουμε τη βάση από τον φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει. Ρίχνουμε επάνω τα 2/3 από τη σαντιγί και σπάμε με το χέρι τα υπόλοιπα μπισκότα. Συνεχίζουμε την συναρμολόγηση.  Σειρά έχει τώρα το παγωτό μας, το οποίο απλώνουμε καλά μέχρι τις άκρες ώστε όταν αφαιρέσουμε το πλαίσιο να έχουμε μία όμορφη εικόνα με στρώσεις.  Τέλος ρίχνουμε και απλώνουμε πολύ καλά την υπόλοιπη σαντιγί.  Διακοσμούμε με φρέσκα φρούτα που μας αρέσουν.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare

Related Posts

Λουκάνικα στην λαδόκολλα
Μαγειρική

Λουκάνικα στην λαδόκολλα

Οκτ 17, 2022
Μηλόπιτα
Μαγειρική

Μηλόπιτα

Οκτ 17, 2022
Χοιρινό με μοσχάρι σε γλυκόξινη σάλτσα
Μαγειρική

Χοιρινό με μοσχάρι σε γλυκόξινη σάλτσα

Οκτ 16, 2022
Μηλόπιτα
Μαγειρική

Μηλόπιτα

Οκτ 16, 2022
Μπουτάκια κοτόπουλο & χοιρινές λαιμού
Μαγειρική

Μπουτάκια κοτόπουλο & χοιρινές λαιμού

Οκτ 15, 2022
Μηλόπιτα κέικ
Μαγειρική

Μηλόπιτα κέικ

Οκτ 15, 2022
Next Post
Ελλάδα η δημοφιλέστερη χώρα στην Ευρώπη για τις παραλίες της: Ξεχωρίζουν Κρήτη, Νάξος, Μύκονος

Ελλάδα η δημοφιλέστερη χώρα στην Ευρώπη για τις παραλίες της: Ξεχωρίζουν Κρήτη, Νάξος, Μύκονος

Διακοπές 2022: Πιο φθηνά στο Παρίσι, παρά στη Σαντορίνη…

Διακοπές 2022: Πιο φθηνά στο Παρίσι, παρά στη Σαντορίνη...

Καρπός Ξηροί Καρποί και για χειροποίητα προϊόντα ισορροπημένης διατροφής

Καρπός Ξηροί Καρποί και για χειροποίητα προϊόντα ισορροπημένης διατροφής

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd