TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Τονοσαλάτα

Ιούλ 30, 2022
in Μαγειρική
Τονοσαλάτα
Share on FacebookShare on Twitter

TONΟΣ… Ένας διατροφικός θησαυρός στο πιάτο μας.
Μια εξαιρετική και πολύ υγιεινή πηγή πρωτεΐνης με πολύ χαμηλό δείκτη χοληστερίνης και πολύ χαμηλά λιπαρά ,με πλήθος από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία .
Ένα ιδανικό ορεκτικό αλλά και ένα χορταστικό γεύμα για όσους ακολουθούν διατροφή. Και βέβαια πολύ- πολύ νόστιμη.

ΥΛΙΚΑ:

2 κονσέρβες τόνο Αλοννήσου σε νερό
200 γρ . καλαμπόκι
5-6 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε λεπτές ροδέλες (πίκλες), 1 μικρό κρεμμυδάκι ξερό πολύ ψιλοκομμένο, 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, άνηθο ψιλοκομμένο, μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2-3 αντζούγιες ψιλοκομμένες, 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη, ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη, 1 καρότο τριμμένο

Η Διαδικασία πολύ εύκολη και απλή.

Βάζουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε ελαφρά.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ:

Σε ένα μικρό μπολάκι αναμειγνύουμε
2 κ. σ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και 3 κ. σ. μαγιονέζα. Προσθέτουμε μισό κ. γ μουστάρδα ντιζόν
αλάτι, πιπέρι
. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα υλικά της σαλάτας.
Εάν δεν έχουμε μουστάρδα ντιζόν βάζουμε 1 κ. γ. απαλή μουστάρδα
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά ελαφρά. Η τονοσαλάτα μας είναι έτοιμη. Την βάζουμε στο ψυγείο για 2- 3 ώρεςνα αναμειχθούν οι γεύσεις
Μπορούμε να την ετοιμάσουμε και για έναν μπουφέ.,
Σε αυτή την περίπτωση: Αδειάζουμε όλη την τονοσαλάτα σε μια φόρμα και στο πάνω μέρος βάζουμε κομμένο σγουρό μαρούλι. Την βάζουμε στο ψυγείο να αναμειχθούν οι γεύσεις.. Λίγο πριν σερβίρουμε την αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα και την διακοσμούμε.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μarianna karas (τις συνταγές της βρίσκετε και στο mariannas γεύσεις).

ShareTweetShare

Related Posts

Ευκολόπιτα με κιμά
Μαγειρική

Ευκολόπιτα με κιμά

Οκτ 22, 2022
Αναποδογυριστή μηλόπιτα
Μαγειρική

Αναποδογυριστή μηλόπιτα

Οκτ 22, 2022
Λεμονάτη Μηλόπιτα by Mairh
Μαγειρική

Λεμονάτη Μηλόπιτα by Mairh

Οκτ 21, 2022
Μπουτάκια δεματάκια
Μαγειρική

Μπουτάκια δεματάκια

Οκτ 20, 2022
Μεθυσμένη – τριφτή μηλόπιτα
Μαγειρική

Μεθυσμένη – τριφτή μηλόπιτα

Οκτ 20, 2022
Πατάτες γεμιστές by Mairh
Μαγειρική

Πατάτες γεμιστές by Mairh

Οκτ 19, 2022
Next Post
Σαν σήμερα 30 Ιουλίου

Σαν σήμερα 30 Ιουλίου

Απεβίωσε η φαρμακοποιός Καλλιόπη Βλαχάβα

Απεβίωσε η φαρμακοποιός Καλλιόπη Βλαχάβα

Μετά το 2026 τα πρώτα αεροταξί στην Θεσσαλία

Μετά το 2026 τα πρώτα αεροταξί στην Θεσσαλία

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd