Το Ροπωτό επισκέφθηκε ο Κ. Μαράβας

Ο  Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας συνοδευόμενος από τους Υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του, επισκέφθηκε την Πέμπτη το βράδυ την Τοπική Κοινότητα  Ροπωτού όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Γεώργιος Ρομπιές αλλά με ενθουσιασμό τον υποδέχτηκαν και οι εκατοντάδες κάτοικοι του Χωριού.

Η  ομιλία του κ. Μαράβα έγινε στην κατάμεστη από κόσμο  αίθουσα της Ταβέρνας εισπράττοντας  κατά την διάρκεια της ομιλίας του το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μαράβας αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε η Δημοτική Αρχή για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει  το Ροπωτό χρόνια τώρα.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ετοιμάσαμε φάκελο  για το Ροπωτό με μελέτες και τον προωθήσαμε στην Κεντρική Εξουσία πιέζοντας την συγχρόνως, δημιουργήσαμε χώρο για το Κοινοτικό Γραφείο.

Επίσης ο  κ. Μαράβας  τόνισε επιγραμματικά κάποια έργα που δρομολογήθηκαν και δημοπρατήθηκαν 1) Κατεδάφιση επικίνδυνων κτισμάτων στην Τ.Κ. Ροπωτού  250.000 ευρώ.

2)  Ύδρευση Αγίου Ιωάννη και Αγίου Δημητρίου 410.000ε.

Τέλος επισήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μαράβας ότι η δεύτερη θητεία θα είναι πιο γόνιμη, γιατί γνωρίζουμε το Χωριό και θα μπορέσω να αποδώσω πολύ καλλίτερα με την εμπειρία και την γνώση που έχω για να προωθήσω  τα προβλήματα στην Κεντρική Διοίκηση.

Για αυτόν τον λόγο  ζητώ την στήριξή σας για να ξανά εκλεγώ Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή.