Το νηπιαγωγείο Ριζαριού στη δράση “O θε-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-trikala”

Το Νηπιαγωγείο Ριζαριού συμμετείχε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ,στη δράση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων με θέμα: “O θε-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-trikala”, μια μεγάλη γιορτή δημιουργίας και εκπαιδευτικής καινοτομίας για μαθητές/τριες ανοικτή για το κοινό ,όπου οι ανθρωπιστικές και θετικές επιστήμες συναντούν την εκπαιδευτική ρομποτική, τις εφαρμογές STEAM, τα εικαστικά, τη μουσική κ. α.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων και την χαιρέτησαν η κα. Χρύσα Ντιντή Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, ο κ. Μιχάλης Λάππας αντιδήμαρχος Παιδείας Τρικάλων, η κα. Λίλα Μπαντέκα – Νάνη Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μετεώρων, Ο κ Χρήστος Τρικάλης και ο κ. Αλέξανδρος Καπανιάρης.

Δόθηκε βήμα σε όλους τους μαθητές/τριες να εκφραστούν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για το πως σκέφτονται την έξυπνη πόλη.

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε με παροσυσίαση ποιήματος “Η πόλη που ονειρεύομαι να ζώ” και με παρουσίαση ρομποτικού σεναρίου με το ίδιο θέμα και φυσικά λόγω της ηλικίας των παιδιών τα μικρά μας καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους!

Συγχαρητήρια σε όλα τα σχολεία για τη συμμετοχή τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών του Νηπιαγωγείου μας που τα συνόδευαν, για τη συνεργασία και το χρόνο τους .

Γιατί δράσεις αυτού του είδους βοηθάνε στην κοινωνικοποίηση των παιδιών και προάγουν τη συνεργασία και την ομαδικότητα!