Το εμπνευσμένο πιάτο του Βαγγέλη Αγγελή από τη Σαρακίνα που διακρίθηκε σε διαγωνισμό μαγειρικής

Ο Βαγγέλης Αγγελής από την Σαρακίνα του Δήμου Μετεώρων είναι σπουδαστής στο IEK Νew Υork Θεσσαλονίκης. Η σχολή του έλαβε μέρος στον 11 διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης στο πλαίσιο της 28ης διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης ( ΔΕΘ) HELEXPO.

Στο διαγωνισμό έχουν δηλωθεί 540 συμμετοχές διακεκριμένων Αρχιμαγείρων και σχολών μαγειρικής από 22 χώρες. Που διαγωνίζονται σε 30 Κατηγορίες με αξιολόγηση από έξι ΄Ελληνες και 17 Διεθνείς κριτές. Ο Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης αποτελεί γιορτή των επαγγελματιών του κλάδου και μια μοναδική ευκαιρία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, προσφέροντας συγχρόνως μια εκπαιδευτική και δημιουργική πλατφόρμα σε αρχιμάγειρες από όλο τον κόσμο.

Στις 01/03/19 διαγωνίστηκαν σπουδαστές μαγειρικής από τη σχολή IEK NEW YORK,ανάμεσα τους και ο σπουδαστής Βαγγέλης Αγγελής γιος του Λάμπρου Αγγελή ιδιοκτήτη του Υδραγωγείου Παρκ Σαρακινας Μετεώρων.

Το πιάτο του έλαβε την διάκριση της 3ης θέσης.

πηγή: meteora24.gr

Διάκριση του Βαγγέλη Αγγέλη από τη Σαρακίνα σε διαγωνισμό μαγειρικής…