Της έφαγε το χέρι καρχαρίας αλλά δεν το έβαλε κάτω -Η εγκυμοσύνη, το παιδί [Φώτο]

Στην ηλικία των 13 χρόνων η Μπέθανι Χάμιλτον είχε ένα από πιο τρομακτικά ατυχήματα που έχουν συμβεί ποτέ σε θάλασσα.

Ένας καρχαρίας της επιτέθηκε ενώ έκανε σέρφινγκ στις ακτές του νησιού Καουάι της Χαβάης. Το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν τραγικό. Η Μπέθανι έχασε το αριστερό της χέρι και μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, το 60% του αίματός της.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις της το μόνο που έχει να διηγηθεί από αυτή τη μέρα είναι το γεγονός ότι δεν ένιωθε τίποτα.

Παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς, η Μπέθανι κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά τέσσερα χρόνια μετά να επιστρέψει στη μεγάλη της αγάπη, το σέρφινγκ.

Το 2000 μάλιστα κατατάχθηκε στην 20 θέση των καλύτερων γυναικών σέρφερ παγκοσμίως, ενώ σήμερα, η ιστορία της αποτελεί έμπνευση για πολλούς ανθρώπους.

Ένα γεγονός όμως έγινε η αφορμή να επανέλθει στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά για καλό λόγο. Η 25χρονη Μπέθανι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια μέσω Twitter όπου με μία οικογενειακή φωτογραφία μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα. Σε αυτή φαίνεται η ίδια να κρατάει αγκαλιά τον μικρό γιο της Τομπάιας, και ο σύζυγός της. Η εικόνα από το ακρωτηριασμένο χέρι της είναι σε πρώτο πλάνο, αυτό όμως δεν είναι κάτι που προσπάθησε ποτέ να κρύψει η Μπέθανι.

Η ίδια ήταν μάλιστα τόσο χαρούμενη με την ιδέα ότι θα γίνει μητέρα που καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ανέβαζε φωτογραφίες στις οποίες περιέγραφε την καθημερινότητά της. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, δεν σταμάτησε να κάνει σέρφινγκ και να είναι δραστήρια, ενώ το μόνο που την τρόμαζε ήταν το πως θα τα βγάλει πέρα όταν έρθει το μωρό.

«Η μητρότητα με ένα χέρι είναι κάτι που με προβληματίζει», είπε ενώ τόνισε ότι της φαίνεται «πρόκληση» το πως θα τα καταφέρει με ένα ανήσυχο μωρό που θέλει να του αλλάξεις την πάνα. «Προσαρμόζομαι και υιοθετώ διαφορετικούς τρόπους κι έτσι θα βρω πως θα φροντίσω το μωρό», κατέληξε.Η Μπέθανι έγραψε βιβλίο για τη ζωή της το οποίο μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τον Ντένις Κουέιντ και την Κάρι Άντεργουντ. Η ίδια μάλιστα ντούμπλαρε την πρωταγωνίστρια στις σκηνές όπου φαινόταν το ακρωτηριασμένο της χέρι.

πηγή: iefimerida.gr