Την μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών τίμησε το Δ.Σ. Νέων του Δήμου Τρικκαίων

Νέοι και νέες που απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Τρικκαίων, άνθρωποι κάθε ηλικίας αλλά και αιρετοί, συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Ρήγα Φερραίου και στην συνέχεια με πορεία κατευθύνθηκαν στο Σιδηροδρομικό Σταθμό των Τρικάλων για να αποτίνουν φόρο τιμής στην μνήμη των 57 ανθρώπων που έφυγαν αναπάντεχα και τόσο άδικα από την ζωή, σκορπίζοντας βαρύ πόνο στις οικογένειες και στον καθένα Έλληνα ξεχωριστά.

Ένα χρόνο μετά την φονική τραγωδία οι νέοι των Τρικάλων δεν σιώπησαν. Βρέθηκαν στο Σταθμό των Τρικάλων αφήνοντας λίγα λουλούδια στις ράγες του τρένου, που βάφτηκε με το αίμα 57 αθώων ανθρώπων.

Η συγκίνηση στην διάρκεια της συγκέντρωσης υπήρξε έντονη. Τα δάκρυα δεν έπαψαν να τρέχουν από τα μάτια των συγκεντρωμένων που έφερναν στις μνήμες τους τα τρία κορίτσια από την Καλαμπάκα και των άλλων 54 ατόμων, κυρίως φοιτητών και νέων, που βρισκόταν στο τρένο την ώρα της τραγωδίας.

Για αυτούς τους ανθρώπους το ρολόι της ζωής σταμάτησε να χτυπά πρόωρα. Για όλους τους υπόλοιπους ο χρόνος συνεχίζει να κυλά με την σκέψη να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και το έγκλημα που διαπράχθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2023 να μην συγκαλυφθεί.

Για να μην θρηνήσουμε άλλους αθώους. Για να δικαιωθούν οι ψυχές των 57 ψυχών που ένα χρόνο τώρα λείπουν από κοντά μας.

Η οργή έγινε κραυγή | Μεγαλειώδης πορεία στα Τρίκαλα φόρος τιμής στους νεκρούς του δυστυχήματος στα Τέμπη (φωτό-ΒΙΝΤΕΟ)