«Θερμή» υποδοχή στον Παύλο Πολάκη στα Τρίκαλα-Μπήκε από την πίσω πόρτα στο Νοσοκομείο όπου τον περίμεναν διαδηλωτές

«Θερμή» υποδοχή επιφύλασσαν σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη καθώς κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο τον περίμεναν διαδηλωτές. Μέλη του ΠΑΜΕ, της ΛΑ.Ε, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων κινήσεων περίμεναν από νωρίς τον κ. Πολάκη κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Ωστόσο δεν κατόρθωσαν να δουν από κοντά τον κ. Πολάκη καθώς ενώς εκείνοι τον περίμεναν στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείο εκείνος εισήλθε από την πίσω πόρτα.Η αστυνομική παρουσία ήταν έντονη, ενώ οι συγκεντρωμένοι που είχαν κλείσει την είσοδο του Νοσοκομείου αποχώρησαν ειρηνικά λίγο αργότερα.

Ο κ. Πολάκης σε δηλώσεις του προς τα Τοπικά ΜΜΕ εμφανίστηκε ενοχλημένος για τα όσα είχαν προηγηθεί και πολύ περισσότερο που ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους υπήρξαν και γιατροί και νοσηλευτές τονίζοντας ότι οι συνδικαλιστές φέρουν σοβαρή ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, την Αγγειοχειρουργική και την Καρδιολογική Κλινική με τη συνοδεία των βουλευτών  Σ. Παπαδόπουλο, Παναγιώτας Δριτσέλη και Χρήστου Σιμορέλη και του προέδρου του Νοσοκομείου Δημήτρη Παρθένη.

Η επίσκεψή του στο Νοσοκομείο έκλεισε με συνομιλία που είχε στο αμφιθέατρο με γιατρούς, νοσηλευτές κι εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος καθώς επίσης κι εκπροσώπους τοπικών φορέων  όπως ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Β. Αναγνωστόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Β. Γιαγιάκος κ.α.