η τελετή απονομής των βραβείων ποιότητας και γεύσης Athens Fine Food Awards (AFFA) 2023, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, ώρα 19.00, στην πρότυπη ακαδημία “HotelBrain Academy” του ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain Group.
Στην φετινή διοργάνωση, οι συμμετοχές εταιρειών και προϊόντων αξιολογήθηκαν για την ποιότητα, την καινοτομία και φυσικά την γεύση τους μέσα από 27 κατηγορίες με την διαδικασία της τυφλής γευσιγνωσίας.
Τον δύσκολο ρόλο της αξιολόγησης των προϊόντων ανέλαβαν φέτος οι :
- Δημήτρης Δημητριάδης, Head Chef, Artisanal
- Γιώργος Φελεμέγκας, Head Chef, Hytra.
- Κυριακή Φωτοπούλου, Executive Chef, Sigalas winery, Kyr Yianni winery, Da Bruno
- Ιάκωβος Απέργης, chef, Τζάννειο Γ.Ν.Π.
- Κώστας Μπαμπαλίκης, Head Chef, Αλμυρίκι
- Σωτήρης Κούρος, Head Chef, Villa Incognito
- Σίμος Τριανταφύλλου, Head Chef, Balcony
- Μανόλης Στήθος, Pastry chef, Σπονδή
- Έλενα Παραβάντη, κλινική Διατροφολόγος – Πρόεδρος του Παγκόσμιου Αμερικανικού Συλλόγου Διαιτολόγων
- Γιάννης Καρβέλας, πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert
- Δημήτρης Σαραντόπουλος πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert
- Ανίτα Ζάχου, Γεωπόνος – Εμπειρογνώμων Δοκιμάστρια Παρθένων Ελαιολάδων & Σύμβουλος
- Νικόλας Χάρης, F&B Manager
- Υακίνθη Τυροβολά, Sommelier, WSPC
- Χρήστος Τριβιζάς, Οπτική επικοινωνία
- Δημήτρης Κανελλόπουλος, Οπτική επικοινωνία
- Γιάννης Φετάνης, Οπτική επικοινωνία
Αναλυτικά οι βαθμολογίες και τα ονόματα όλων των νικητών θα αναρτηθούν στο site www.affa.gr μετά την τελετή απονομής των βραβείων.