Τα ζώδια που θα έρθουν αντιμέτωπα με τον παραλογισμό, σήμερα, 30/12

Θα προκληθεί μια αναστάτωση στην καθημερινότητα και τις σχέσεις τους

Δύο ζώδια που θα έρθουν αντιμέτωπα με τον παραλογισμό, σήμερα, 30/12

Σάββατο 30/12/2023

Η Σελήνη στον Λέοντα μας θέλει ιδιαίτερους και κεφάτους και μας σπρώχνει στο να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και δράσεις που εμπνέουν κι άλλους να μας μιμηθούν. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία μας, αφού εκτός της έντονης εναλλαγής συναισθημάτων και διαθέσεων, προκαλεί και αναστάτωση στην καθημερινότητά μας με την παραδοξότητα, την ιδιοτροπία και τον παραλογισμό να μας φέρνουν στα όριά μας.

Αυτοί που θα έχουν απότομα ξεσπάσματα σήμερα ή θα έρθουν αντιμέτωποι με extreme ή παράξενες συμπεριφορές εναντίον τους και θα χρειαστεί να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους είναι οι Λέοντες και οι Ταύροι, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 10ος ηλιακός τους οίκος.

Το μυστικό, βέβαια, είναι, σε τέτοιες περιπτώσεις, να μην παίρνονται τα πράγματα προσωπικά, να αδιαφορείς ή -αν δε γίνεται κάτι τέτοιο- να εκπλήσσεις και να αιφνιδιάζεις ή να διαφοροποιείσαι, πριν από τους άλλους.

πηγη :https://www.astrology.gr/problepseis/imerisies/story/180442/dyo-zodia-pou-tha-erthoun-antimetopa-me-ton-paralogismo-simera-30-12

Goodys

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *