Τα ζώδια που θα έχουν πεσμένη ψυχολογία, σήμερα, 31/12

Ίσως φταίει και το δικό τους άγχος

Δύο ζώδια που θα έχουν πεσμένη ψυχολογία, σήμερα, 31/12

Κυριακή 31/12/2023

Η Σελήνηπου θα βρίσκεται στην Παρθένο, από το μεσημέρι, θα μας επαναφέρει στην τάξη, θα μας κάνει πιο συνεσταλμένους και συγκρατημένους, αλλά και οργανωτικούς, προκειμένου να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε όλα όσα έχουμε προγραμματίσει. Το βραδάκι θα έρθει αντιμέτωπη με τον Κρόνο στους Ιχθύς, με αποτέλεσμα να χάσουμε κάπως το κουράγιο, το κέφι και την αισιοδοξία μας.

Οι δύο που θα έχουν πεσμένη ψυχολογία σήμερα, ίσως εξ αιτίας του άγχους τους ή των αναποδιών που μπορεί να ανακύψουν και θα νιώσουν επιβαρυμένοι από ευθύνες είναι οι Παρθένοι κι οι Ιχθύς, καθώς η Σελήνη χτυπά τον άξονα 1ου και 7ου ηλιακού τους οίκου αντίστοιχα.

Εκτός του ό,τι θα επιβαρυνθούν συναισθηματικά, ίσως νιώσουν ότι δεν αντέχουν, δε βρίσκουν κατανόηση από τους σημαντικούς ανθρώπους ζωής τους ή δε θα βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία. Ωστόσο, με το ξημέρωμα της καινούργιας μέρας και χρονιάς θα μετριαστούν αρκετά αυτά τα συναισθήματα.

πηγή :https://www.astrology.gr/problepseis/imerisies/story/180443/dyo-zodia-pou-tha-exoun-pesmeni-psyxologia-simera-31-12

Goodys

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *