Συκωταριά αρνίσια στο τηγάνι

Συκωταριά αρνίσια στο τηγάνι

Υλικά :

  • 1 αρνίσια συκωταριά (μαζι με τα γλυκάδια της).
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση :

  1. Πλένουμε την συκωταριά και την κόβουμε κομματάκια
  2. Την ζεματάμε 2 νερα
  3. Μετά την βάζουμε στην κατσαρολα και ρίχνουμε 2 ποτήρια περίπου νερό να βράσει.
  4. Ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι
  5. Όταν βράσει, ρίχνουμε το λάδι και την τηγανίζουμε.
  6. Όταν κοκκινήσει ρίχνουμε την ρίγανη και τον χυμό λεμονιού.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε ο ξενώνας “Μαργαρίτα”