Στρουντελ με κοτοπουλο
Υλικά :
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 150 γραμμάρια μανιτάρια σε φέτες
- 200 γραμμάρια regato τριμμένο
- 1/2 κόκκινη και 1/2 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε μπαστουνάκια
- 100 γραμμάρια στήθος κοτόπουλο βρασμένο
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- αλάτι – πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας λάδι
Εκτέλεση :
- Ροδίζουμε στο λάδι όλα τα υλικά, εκτός από το τυρί.
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα και τα ανακατεύουμε καλά.
- Στρώνουμε στο ταψί το ένα φύλλο σφολιάτας και βάζουμε επάνω τη γέμιση, πασπαλίζουμε με το τυρί και καλύπτουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
- Γυρίζουμε τις άκρες προς τα έξω και χαράζουμε το στρούντελ σε τρία – τέσσερα σημεία.
- Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.
Αν θέλετε μπορείτε αντί για κοτόπουλο να βάλετε ζαμπόν, μπέικον ή κάποιο άλλο κρέας βρασμένο στο στρούντελ ή ακόμα και κιμά.
Καλή επιτυχία.
Η συνταγή είναι από :http://www.cooktherapy.gr σε εκτέλεση και φωτογραφίες της φίλης μας Αγγελικής Αναγνώστου, η οποία και μας την έστειλε.