TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Στρουντελ με κοτοπουλο

Νοέ 15, 2023
in Μαγειρική
Στρουντελ με κοτοπουλο
Share on FacebookShare on Twitter

Στρουντελ με κοτοπουλο

Υλικά :

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 150 γραμμάρια μανιτάρια σε φέτες
  • 200 γραμμάρια regato τριμμένο
  • 1/2 κόκκινη και 1/2 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε μπαστουνάκια
  • 100 γραμμάρια στήθος κοτόπουλο βρασμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • αλάτι – πιπέρι
  • 3 κουταλιές της σούπας λάδι

Εκτέλεση :

  1. Ροδίζουμε στο λάδι όλα τα υλικά, εκτός από το τυρί.
  2. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και τα ανακατεύουμε καλά.
  3. Στρώνουμε στο ταψί το ένα φύλλο σφολιάτας και βάζουμε επάνω τη γέμιση, πασπαλίζουμε με το τυρί και καλύπτουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
  4. Γυρίζουμε τις άκρες προς τα έξω και χαράζουμε το στρούντελ σε τρία – τέσσερα σημεία.
  5. Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.

Αν θέλετε μπορείτε αντί για κοτόπουλο να βάλετε ζαμπόν, μπέικον ή κάποιο άλλο κρέας βρασμένο στο στρούντελ ή ακόμα και κιμά.

Καλή επιτυχία.

Η συνταγή είναι από :http://www.cooktherapy.gr σε εκτέλεση και φωτογραφίες της φίλης μας Αγγελικής Αναγνώστου, η οποία και μας την έστειλε.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Σάλτσα γαρίδας με ούζο
Μαγειρική

Σάλτσα γαρίδας με ούζο

Νοέ 14, 2023
Κρεμμυδοντολμάδες γιαχνί
Μαγειρική

Κρεμμυδοντολμάδες γιαχνί

Νοέ 13, 2023
Μεθυσμένα κεφτεδάκια
Μαγειρική

Μεθυσμένα κεφτεδάκια

Νοέ 12, 2023
Λαχανοντολμάδες γιαλαντζί
Μαγειρική

Λαχανοντολμάδες γιαλαντζί

Νοέ 11, 2023
Μακαρονόπιτα φόρμας by Mairh
Μαγειρική

Μακαρονόπιτα φόρμας by Mairh

Νοέ 10, 2023
Μπάμιες με ανθότυρο κι άνηθο στο φούρνο (διαίτης)
Μαγειρική

Μπάμιες με ανθότυρο κι άνηθο στο φούρνο (διαίτης)

Νοέ 9, 2023
Next Post
Εκπαιδευτική επίσκεψη του Γυμνασίου Οξύνειας στην Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας και την Έκθεση Φωτογραφίας για τα Μετέωρα

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Γυμνασίου Οξύνειας στην Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας και την Έκθεση Φωτογραφίας για τα Μετέωρα

Παρουσιάζεται η συλλογή ποιημάτων της φυλακής «Το στίγμα των βάλτων» από την Γκέλη Ντηλιά

Παρουσιάζεται η συλλογή ποιημάτων της φυλακής «Το στίγμα των βάλτων» από την Γκέλη Ντηλιά

Συνεχείς εκπαιδεύσεις σχολείων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Τρικκαίων

Συνεχείς εκπαιδεύσεις σχολείων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Τρικκαίων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd