Στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου η Olympia Junior Τρικάλων | Εντυπωσιακή η παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ανάμεσα στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου κατατάσσεται η ομάδα Olympia Junior του συλλόγου Ολύμπια Τρικάλων που έλαβε μέρος στο 10 Παγκόσμιο Κύπελλο Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στο Espoo της Φινλανδίας. Η ομάδα είχε εξαιρετική παρουσία και κατέκτησε την 12 η θέση, παρά τον έντονο ανταγωνισμό που είχε να αντιμετωπίσει.

Η μαγική αυτή εμπειρία περιελάμβανε εντυπωσιακά κορμάκια, κίνηση, έκφραση, χαμόγελα, αγωνία, συγκίνηση, ένταση, αλλά και φιλίες με αθλήτριες από διάφορες χώρες. Οι αθλήτριες της Ολύμπια ζήσανε πρωτόγνωρες στιγμές που θα αποτελέσουν αναμφισβήτητα ανεξίτηλο μέρος της ζωής τους.
Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριες Silvana Georgieva και Βάσω Πριόνα, που με αφοσίωση και ηγετικό ρόλο διατηρούν ψηλά το επίπεδο των αθλητριών του συλλόγου.
Πάνω απ’ όλα, συγχαρητήρια στις αθλήτριες: Αναστασία Κοσκουβάτα, Μαρία Μαράβα, Ζωή Γεωργούλα, Φωτεινή Γκίκα, Χριστίνα Γκίκα, Αντιγόνη Παπακώστα, Δήμητρα Μπαρέκα, Σωτηρία Γεωργούλα. Μία ομάδα που έχει πολλά ακόμη να δώσει.
Στο πλευρό των κοριτσιών και οι γονείς που ταξίδεψαν μέχρι την Φινλανδία για να εμψυχώσουν και να καμαρώσουν τις αθλήτριες.

 

Ολύμπια Τρικάλων | 8 κορίτσια διεκδικούν το Παγκόσμιο Κύπελλο Αισθητικής Γυμναστικής στη Φιλανδία | Η τελευταία προετοιμασία (VIDEO)