Star Thessaly η Τρικαλινή Ειρήνη Παπαγεωργίου

Τον τίτλο της “Star Thessaly” έλαβε η Τρικαλινή Ειρήνη Παπαγεωργίου στον πανθεσσαλικό διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. O διαγωνισμός με οδηγό την Ευαγγελία Γκίκα-Κουρεμένου η οποία κατάγεται από τα Τρίκαλα και με βασικό συνεργάτη το Design Magazine, πραγματοποιήθηκε στο Μουζάκι Palace.

Η νέα Star Thessaly Ειρήνη Παπαγεωργίου είναι 23 χρονών. Είναι κόρη της αντιδημάρχου Ντίνας Δήμα και του χοροδιδάσκαλου Θανάση Παπαγεωργίου. Έχει μεγαλώσει στην πόλη των Τρικάλων, όπου και τελείωσε το λύκειο. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών  και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό της. Ονειρεύεται να ζήσει και να εργαστεί στο εξωτερικό και  να ταξιδέψει  σε όλο τον κόσμο. Λατρεύει την φύση, καθώς και η ίδια κατάγεται από ένα ορεινό χωριό της Πίνδου, λατρεύει τα ιστορικά  βιβλία και ταινίες.

Ειρήνη Παπαγεωργίου

Θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και είναι οπαδός της  άποψης ότι όσα περισσότερα κρύβει μια γυναίκα τόσο πιο σέξυ είναι, αφού έτσι παίζει και εξάπτει περισσότερο τη φαντασία. Έχει συνεισφέρει ως εθελόντρια στην ομάδα του δήμου Τρικκαίων για την ιατρική περίθαλψη των προσφύγων που είχαν εγκατασταθεί στη πόλη.

Αγαπά τη ρουτίνα και η καθημερινότητά της πρέπει να είναι πλήρως οργανωμένη. Η ίδια θεωρεί ότι «Όλα συμβαίνουν για κάποιο καλό λόγο, όπως ακριβώς και ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς». Όπως λέει ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομοργιάς είναι ένα ταξίδι στο κόσμο της θηλυκότητας και της φινέτσας και είναι αποφασισμένη να τον ακολουθήσει μέχρι τέλους!.