Σταφιδορυζόπιτα

Σταφιδορυζόπιτα («μαμαδίστικη» συνταγή)

Υλικά

Για τη γέμιση

Εκτέλεση

Για να κάνουμε τη ζύμη ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μαζί σε ένα μπολ. Χωρίζουμε τη ζύμη σε επτά μπαλάκια.Ανοίγουμε τρία φύλλα και τα στρώνουμε στο ταψί λαδώνοντας  το καθένα.

Ακολούθως, βάζουμε το 1/3 της γέμισης,ανοίγουμε φύλλο το άλλο 1/3 της γέμισης,πάλι φύλλο την υπόλοιπη γέμιση και τέλος τα δυο φύλλα λαδώνοντας τα,χαράζουμε τα κομμάτια και ψήνουμε στους 180° για 45′ με 50′.

Καλή επιτυχία.

Ευχαριστούμε τη Ρένα Μπάου για την αγαπημένη συνταγή που μας έστειλες.