Στάχτη έγιναν ένα τρακτέρ κι ένα ΙΧ στο Ζάρκο

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας μετά από πυρκαγιά σε οικοπεδική έκταση εντός του οικισμού.

Στάχτη έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης στο Ζάρκο ένα ΙΧ αυτοκίνητο κι ένα τρακτέρ μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικοπεδική έκταση εντός του οικισμού. Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Οιχαλίας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, που κλήθηκαν να κατασβέσουν τη φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία.

Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης σε οικοπεδική έκταση από άγνωστη αιτία και επεκτάθηκε σε όμορα οικόπεδα. Η φωτιά έλαβε διαστάσεις με τους 8 υπαλλήλους από Τρίκαλα και Οιχαλία να έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο έργο. Από την φωτιά καταστράφηκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο κι ένα τρακτέρ ενώ κάηκαν και 100 τ.μ. οικοπεδικής έκτασης με ξερόχορτα.

Στον τόπο του συμβάντος, συντονίζοντας το έργο των πυροσβεστών, βρέθηκαν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων κ. Αντώνιος Σπανός καθώς επίσης και ο προϊστάμενος του κλιμακίου Οιχαλίας κ. Γρηγόρης Μητράκος.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνά το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

krinitrikalon.gr