Στα Τρίκαλα ο Πάνος Σκουρλέτης: Επισκέφτηκε την Πιαλεία και μίλησε στο Πνευματικό Κέντρο

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στο πνευματικό κέντρο στα Τρίκαλα στο πλαίσιο εκδήλωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Σκουρλέτης θα παραμείνει στα Τρίκαλα μέχρι την Τρίτη.

Σήμερα το απόγευμα επισκέφθηκε την Πιαλεία στη θέση «Αλπίνα», μια περιοχή όπου κατοικίες έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές από τα έντονα κατολισθητικά φαινόμενα. Ο κ. Σκουρλέτης συνομίλησε με τους κατοίκους, ενώ είδε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.

Τον υπουργό Εσωτερικών ενημέρωσαν, τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, όσο και ο δήμαρχος Πύλης, Κώστας Μαράβας, για το σύνολο των ζημιών σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή.

«Η δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες επίσκεψη εκ μέρους της κυβέρνησης, υποδηλώνει ότι αποτελεί μια προτεραιότητα για μας, το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτή την έκτακτη κατάσταση. Δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Αυτό που απαιτείται άρα, είναι μια επιστημονική μελέτη όλων των δεδομένων, για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Και είμαστε σε αυτή τη φάση τώρα», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο κ. Σκουρλέτης.

Στη συνέχεια, ο κ. Σκουρλέτης συμμετείχε σε σύσκεψη στην Πιαλεία, με συμμετοχή τοπικών παραγόντων.

Την Τρίτη ο Υπουργός Εσωτερικών θα συναντηθεί το πρωί με τους Δημάρχους του Νομού Τρικάλων και τον Αντιπεριφερειάρχη, στο δημαρχείο Τρικάλων και το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Καλαμπάκα και θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, στο Δημαρχείο Καλαμπάκας.